Sterk løping av Alex Carcas under junior-VM
Kategori: Junior-VM

Sterk løping av Alex Carcas under junior-VM

Forrige uke arrangertes junior-VM i Tampere, Finland. Halden Skiklubb hadde med Alex Carcas, som løper for Storbritannia.

Alex leverte 2 sterke individuelle løp som resulterte i en 24.plass på sprinten og en 30.plass på mellomdistansen. I stafetten løp Alex første etappen og vekslet som nr. 6.

Vi gratulerer så mye!

19905238 1890559387637164 4866286572345868346 n

(Bilde: Bjørn Axel Gran)

Del
Kategori: Junior-VM

Søren med endnu en top 6 plasering

Søren viste ennå engang sin stabilitet og endte på en flott 5. plass på junior VMs mellomditanse. Løbet var ikke helt perfekt, men igen viser han at hans nivå er meget høyt. Morten hadde egentlig også et godt løp på gang, men en stor feil gjorde at han endte litt lengre nede på listen som nummer 36.
Del
Vi fikk stryk av svenskene
Kategori: Junior-VM

Vi fikk stryk av svenskene

2 bronsemedaljer på Søren2 bronsemedaljer på SørenSvenskene tok 5 gull og var konger på JWOC. Vi fikk 5 medaljer, dog ingen gull og men isolert sett bra. Sølv på mellom til Ulf Forseth Indgaard, sølv til Silje Ekroll Jahren på sprint og bronse til Siri Ulvestad på lang, er meget bra prestasjoner. I tillegg får vi medalje på begge stafettene. Det som nå blir utfordringen er at våre juniorløpere fra 88 årgangen som i alle år har vært meget gode og som blir seniorer fra neste sesong, fortsetter videre og tar videre steg i sin karriere.
Del
Søren Bobach tok 3.plassen
Kategori: Junior-VM

Søren Bobach tok 3.plassen

soren.jpgsoren.jpgSøren Bobach tok en ny 3.de plass på dagens mellomfinale. Søren løp et jevnt bra løp og sikret seg nok en medalje. Vi gratulerer så mye. Søren som løp meget bra i både TIO (långa natten) og Jukola (1.etappe) viser meget stabil løping på et høyt nivå. Og vi er spent på lørdagens langdistanse.
Del
Kategori: Junior-VM

Kvalifisering middeldistanse onsdag 2/7

Søren nr 1, Ida nr 2 og Philipp nr 29 i kvalifiseringen til finalen på middeldistanse.

Stor sett solide løp av de andre norske løperene med seire i sine heat til Siri Ulvestad og Tore Bjørseth Berdal. Vi tror det bare var Mattias Bjugan (nr 18) som ikke kvalifiserte seg til finalen.
Del