Bojan nr 23 på fellestart i JWSOC

Men ikke fornøyd forteller han. Live resultater her

"jeg er ganske så missfornøyd med dagens langdistanse" beretter Bojan fra Latvia. "Fra starten kom jeg godt i gang, men allerede halveis på første runden gjorde jeg en 180° feil, og dermed mistet jeg kontakten med teten." En grunn til dette var kanskje at arrangøren tilbød hva Bojan betegner som "den mest teknisk utfordrende langdistansen jeg har gått". Det var mange flate partier med smale spor, som også var vanskelig å lese på 1.15000 kartet. Dertil utnyttet arrangøren mulighetene for god gafling.Foruten 3 runder var det 4 felelsposter, slik at løperne ble spredt for omtrent hver tredje post. Genialt for en fellesstart, men ikke hva som passet Bojan. Bojan fulgte opp med flere små feil, og først på tredjerunden fant han sin "flow". "Et kaotisk løp" konkluderer Bojan.

De som fant fram var skandinaviere og russere - alle andre nasjoner fikk problemer - og Bojan ble til tros for 23 plass kun slått av en Sveitser, ingen andre mellomeuropeere

Planen for Sprinten er "endelig å gjennomføre et løp som jeg kan være fornøyd med når jeg drar hjem til Norge" avslutter Bojan og avslører at han trives i Halden.


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook