Bra trøkk på kveldens Høiås Trimtex Night Cup

NC-1Årets siste Trimtex Night Cup ble arrangert på Hiås kartet ved Lindtjern i Aremark i kveld. Magne Dæhli hadde de kjappeste beina i herreklassen og vant også sammenlagt. Hanna Haugen Nordbrøden vant Dameklassen, mens Eva Jurenikova tok stikket og vant sammenlagt i Dameklassen. Til venstre en fornøyd Dæhli med kvelden.

Det var en fin vårkveld på Lindtjern og Morten Kildebo stod for servering av godsaker etter løpet, mens Pål Backstrøm var løpsarrangør. Løpet var lagt opp som jaktstart hvor den presumtivt den beste startet til sist. I herreklassen tok Magne Dæhli og Olav Lundanes etterhvert kommandoen og det ble et oppgjør mellom våre to landslagsgutter. Her hadde Dæhli kveldens letteste bein og var noen sekunder foran Lundanes i mål. De ble også nummer 2 og 3 sammenlagt, hvor Fredrik Eliasson ble nr 3

I dameklassen var det Hanna H Nordbrøden som var først i mål. Sammenlagt tok Eva Jurenikova årets seier i Høiås Trimtex Night & Saucony Day Cup. Sammenlagt ble her Kine Hallan Steiwer nr 2 og Sabine Rothaug nr 3.

I de andre klassene ble det forøvrig seier til Jonas Nordstrøm, Hanna Lerche Raadal, Idun Olaussen og Vegard Henning Huber. Sammenlagtvinnere i gutter og jenter ble Peter Nordbrøden og Hedda Raadal Bjørlo.

Resultater fra kveldens løp her, og sammenlagt her
Hur tävlingen utvecklade sig (kontrollpasseringar i realtid från Winsplits Pro): långa banan och korta banan

2DRerun (kartor) långa banan och korta banan

Nedenfor noen stemningsbilder fra kveldens økt. Blant annet en kar som synes det gikk svært tungt. Og Kildebo som nesten fyrte opp alle papptalerkene

 NC-2nc-3nc-4nc-5nc-6nc-7nc-8nc-9nc-10nc-11nc-12nc12


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook