Nye muligheter i Itailia

mappa levico 1Etter Gull-feiring og tropiske nattetemparaturer i Halden er vi klar for dag 3 i VM. Og i dag kan vi sitte live på 3 arenaer - det er nye muligheter for Søren et co i Sprint Stafett, kvalifisering og finale for Martin i Temp-O og 2etp i Publikumsløpene.

Først ut er publikum i Italienske gater i Levico Terme. Blant løperne i Halden-trøye er juniorene på Italia-tur. På første dag vant Håkon Rådahl Bjørlo H18 og og Nina Aasheim Birkeland ble nr 2 i D18. I H40 møtes også gamle stjerner og på dag 1 stakk Tore Sandvik av med seieren.

Mer alvorlig er det fra klokka 10. Da står Martin Jullum på startsreken i kvalifiseringa i Temp-O. En av de største favorittene er Martin Jullum fra Halden, representerende Norge. Martin leder Europa-cupen i Pre-O, og var topp 6 i sist VM. I dag krysser vi fingrene for at han endelig lykkes i et internasjonalt mesterskap. Finalen går fra 15.30Martin NOF

Tredje arena å vende fokus mot er Sprint Stafetten. Her går starten klokka 17:30 og for de som har tilgang til TV bilder, så sedner NRK1 bilder fra 17:25 med ekspertkommentator Kjetil Bjørlo i studio. Også verdt å nevne at til neste år så skal verdenscup i sprint-stafett gjeste Halden med arena Festningen.

Danmark med Søren Bobach på etappe 3 er den store favoritten. De har 3 av medaljevinnerne fra lørdag på laget og vant den uoffisielle verdenscupen i Imatra før Jukola. Men, som Kjetil anatgelig vil påpeke "stafett er stafett" og det er mange andre gode lag på startstreken. Det er helelr ikke enkelt å peke på et favorittsikt da øvelsen er ung. Andre Haldensere på start er Iliana (BUL), Celine og Lea (FRA), Bojan og Sabine (GER) og Lizzie (NZL).


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook