Klar formbeskjed av Magne Dæhli på WC mellom

MagnePå dagens WC mellomdistanse gjennomførte Magne Dæhli et godt løp og plasserte seg helt i tet. Kun et drøyt minutt bak vinner Oleksandr Kratov var mer enn gpdkjent. Blant damene var det Ida Marie Næss Bjørgul som best fra det og kom blant topp 20, noe som er absolutt godkjent.

Magne som stod over gårsdagens langdistanse hadde friske bein og passerte dog på 1 melde på 2 plass, kun sekunder bak bestemann. Magne som normalt har vært en litt slow-starter, har tydeligvis skrudd opp farten fra første meter og viste muskler i dag. I skrivende stund er Magne på 6 plass med noen få løpere fortsatt i skogen.

I dameklassen hadde vi med fra HSK både Mari Fasting, Kine Hallan Steiwer og Ida Marie. Mari åpnet bra, men gikk på en bom og falt et stykke ned på resultatlista. Kine står på miss-punch og fikk ikke godkjent løp i dag. Lena Eliasson vant med et halvt minutt og viser sterk form i forkant av EM. På foto, Ida Marie i innspurten på fjorårets TIOMila.

Ida 2013

Resultater finner du her


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook