Kvalifisering til EM lang gjennomført

Olav-Lundanes-Eliteserien2011bilde SOFTKvalifiseringen til "langen" er gjennomført og det ble også i dag en bra dag for HSK løperne. Olav Lundanes  gjorde det best med en sterk 2 plass, kun noen få sekunder bak overraskelsesmannen Gernot Kerschbaumer fra Østerike. Foto:SOFT

 I tilleg kvalet Magne Dæhli greit inn med en 8 plass i dag og begge våre norske landslagsløpere leverer gode løp. Pr i dag ser Olav nærmest ut det som kan bli medalje og viser mest stabil form opp mot medaljehåp.

I dameklassen viser både Mari Fasting og Eva Jurenikova stabilt gode prestasjoner. Samtidig har også våre franske løpere Celine Dodin og Lea Vercelotti kvalifisert seg til finalen. Spesielt Celine Dodin løp bra i dag på kvalifiseringen. Og en stor gratulasjon sendes til vår naboklubb og gode venner fra Fredrikstad hvor Kamilla Olaussen gjorde et meget godt løp i dag og er klart inne på en god startplass på finalen.

Hva skal man ellers si om de siste dagers "blemmer". Først i World Cup hvor Olav Lundanes gikk sansynlig glipp av en WC seier og så i går hvor kvallik på mellom ble dominert av mulige postfeil.  Siste nytt er at alle herreløpere får løpe finalen på mellomdistansen.

Det er tydelig at IOF må gjøre noen grep for å få kontroll på arrangementene. Et av grepene tror jeg er å dele inn mesterskap et et urbant sprint relatert og et tradisjonelt skogs mesterskap. Og i begge disse tilfeller må vi også spørre oss hvor og hvilken rolle spiller kontrolløren her. Regner med at vi får en rapport på hva som skjedde på mellom og hvordan poster kan ligge feil i et EM.

 

 

Resultater finner du her


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook