Elena Roos nr 2 på kvallik sprint

ElenaogLeaDagens store positive overraskelse på sprint kvalifiseringen sett med HSK øyne, var Elena Roos sin 2 plass i sitt heat. Elena har tidligere vist gode sprintegenskaper og har kvittert med bra resultater på det sveitssiske landslaget nå i EM. Foto: Lea Vercelotti og Elena Roos som begge kvalifiserte seg for finalen på Sprint.

Av andre bra resultater fra dagen er både Vincent Coupat og Søren Bobach greit med videre etter hver sin 9 plass i dag. Ida Marie Næss Bjørgul også inne på en sikekr 11 plass idag. 

Ellers er flere av våre (HSK) på sidelinja på sprint og satser mer på mellom og lang. Men vi ser også gledelig at Sabine Rothaug kommer inn på 17 plass og har vel med dette kvalifisert seg for finalen, sterkt av debutanten fra Tyskland.

I morgen fortsetter vi med finale på sprinten før det går slag i slag med mellom, lang og stafett. Med andre ord et hektisk løpsprogram for noen av våre løpere som er med på alle de tre siste øvelsene. Langdistansen er på 23,2km / 15,1 km og blir således en kraftprøve, spesielt dersom det blir varmt vær.

Resultater finner du her


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook