NM Gull til Kine, Bodil og Ida i NM stafetten

NM Damer

Grattis til vår jenter som klarte biffen - for 3.de året på rad

På søndag vant våre beste jenter NM gull i stafett orientering. Vårt 1.de lag bestående av Kine Hallan Steiwer, Bodil Helgerud og Ida Marie Næss Bjørgul løp alle opp mot sitt helt beste og vant en komfortabel seier. Historisk på mange måter: Det var Kines første HSK gull i NM, det var Bodils første NM gull i HSK trøya og det var første gang Ida løp ankeretappen inn til gull. Vi ser at alle jentene har vært ii god NM-form og har levert gode løp tidligere i NM uka, noe som altså holdt til seier i årets NM som ble arrangert av Asker SK.

Vi noterer også at vårt 3.de lag med Ane Sofie Næss Bjørgul, Kajsa Nilsson og Marit Kahrs løper inn til en fin 8 plass og dermed innom top-10. At Oda Wennemo er med igjen, dog pent og rolig, er også veldig gledelig. Veteranen Ellen Cathrine Svendsby løper også en meget sterk etappe og viser at det går an holde seg i god form i mange mange år...

Blant gutta ble det bronsemedalje til Magne Dæhli, Emil Wingstedt og Olav Lundanes etter at Tyrving tok sitt 3.de NM på 3 år. her tok 2.laget 14 plass med Tore Sandvik, Mats Nordbrøden og Mattias Karlsson på laget.

Resultater finner du her

 


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook