Søren Bobach på pallen i World Cup mellom

Sorenb3

Søren Bobach leverte sitt beste mellomdistanseløp i World Cup med dagens 3. plass. Søren som også denne gang gikk ut med et relativ startnummer, klinket til og ble beste HSK'er i dag.I

IOlav Lundanes var ikke sterk nok til å være med helt i tet i dag og ble nr 8. Magne Dæhli var ikke langt bak og ble nr 20, 3 1/2 minutt bak suveren vinner Daniel Hubmann.

I dameklassen vant Ida Bobach. Elena Roos leverte sitt beste WC løp på mellomdistanse og ble nr 17 i dag, rett foran Mari Fasting som ble nr 19.

I morgen avsluttes årets verdenscup med sprint og poengene teller her dobbelt. Så det blir spennende å se om Olav klarer 2 plassen totalt.