Big Hairy Goals

 BjornBrekke

Halden SK har nedfelt store mål, men et nytt dukket opp i høst... (På foto:Bjørn Brække etter 25. etappe på HSK3 25-manna 2014)

I Halden SK's verdi og målsettingsdokument er det nedfelt ganske heftige mål. Hver sesong ønsker vi bl.a. vinne VM gull, ha en VM debutant, vinne minst en av de store stafettene 10Mila eller Jukola for både damer og herrer pluss, rekrutteringsmål, arrangementsmål, pluss, pluss... Vi klarer ikke hvert år å nå disse målene, men organisasjonen jobber kontinuerlig mot dette. Disse målene er nedfelt i form av en klubbutviklingsprosess som vi fornyer ca hvert 3.de år. Våre hovedmål har nå stått fast mer eller mindre i 20 år siden vi hadde vår første klubbprosess i regi av Østfold Idretskrets. Det har selvsagt blitt noen nyanser og bedre spesifiseringer underveis, men at vi satser både på toppidrett og rekruttering har vært gjennomgående i alle disse årene.

Nå er det slik at det kan dukke opp noen nye og kanskje ikke så "alvorlige" mål underveis og det er jo nettopp dette som krydrer det daglige virke på treningene. Vi har en munter og hyggelig kar i klubben som heter Bjørn Brække som bl..a har sin store styrke i løp og kondisjon. Han sa i fjor på denne tiden at vi skulle få med 3 lag til 25-manna, og det var kanskje også slik han så muligheten til å få løpe denne fantastiskt morsomme stafetten i begynnelsen av oktober. Bjørn satte i gang og det ble 3 lag, noe vi ikke hadde klart før. Og det ble en svært vellykket tur til Stockholm en helg i oktober.

Og nå er målet 4 lag til neste høst. Det vil si 100 løpere pluss reserver og supportere noe det svinger det av, men Bjørn er ikke skuggredd. Og han har med seg 25-manna ekspert Tor Ragnar Andersen som nok er den i klubben som gjennom de siste 10-15 årene har lagt ned mest energi for at vi skal lykkes i 25-manna. 

At vi kan klare dette, har jeg stor tro på, men da må vi snu alle steinene og få med alle som kan krype og gå i klubben, som f.eks Øivind Stokseth på bildet under. 

Ps.. rekrutteringen til neste høst har allerede startet og 20 personer har allerede muntlig gitt klarsignal på en herværende sosial tilstelning tidligere i høst.

StokkenAnimert

Øivind Stokseth er en av mange vi må ha med til neste høst.

 

 

 


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook