Kjøp og salg av brukt vintersportsutstyr 8-9 november

Selg det du ikke bruker 9 nov

Helga 8-9. november arrangerer Halden SK i samarbeid med SpareBank 1 og Norges Skiforbund helg med kjøp og salg av brukt vintersportsutstyr. Vi innbyr til en mulighet for å både selge vintersportsutstyr du ikke behøver lenger og en mulighet til å få kjøpt rimelig utstyr. 

Innlevering av utstyr

Vi håper mange ser muligheten til å få ryddet litt hjemme i garasjen med å kunne selge ditt gamle utstyr som f.eks ikke passer lenger til barn som har vokst ut av størrelsen. På fredag 8. november kan du mellom kl. 16:00-19:00 levere utstyret. Her vil du sammen med funksjonærer fra Halden SK sette en pris på utstyret og det blir klargjort for salg dagen derpå. Du leverer utstyret i lokalene til SpareBank 1 på Wiels plass 2.

Utstyret må være ordentlig rengjort og klargjort for salg. Vi tar f.eks ikke imot ski med klister under. Det er kun diverse utstyr som ski, skøyter, staver etc. Klær tar vi ikke i mot.

Utsalg og levering

Lørdag 9 november mellom kl. 11:00-15:00 blir det så mulighet til å kjøpe annet utstyr som andre har lagt ut for salg. Alle kan kjøpe og man må ikke ha levert inn noe selv for salg.

Dette er en fin mulighet til å få kjøpt utstyr for en meget rimelig penge.

Alt foregår i lokalene til SpareBank 1.

25% av salgsprisen går til arrangøren Halden SK som organiserer og ordner med opplegget.

Har du spørsmål kan du sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med dine spørsmål.

Mer info finner du på www.byttehelgen.no

 Kjøp og selg brukt 9 nov