O-sesongen er i gang

kvillebyn2012Vi må rette kunne si at både påsken og o-sesongen er i gang. De terminfestede løpene har startet opp og en håndfull HSK'ere var i dag i Kvillebyns klassiske, ca 5 mil syd for Halden. Det interessante her og som er verdt å merke seg, er at Kvillebyn er en av søkerne til WOC 2016.

Terrenget i området er vekslende og kan by på gode o-tekniske utfordringer. Det finnes store urørte områder og vi tror at det kommer til å bli interessante konkurranser dersom den svenske søknaden "går i boks". Vi hilste også på Tom Hollowell, som sitter sentralt i svensk orientering. Bl.a. sentral i arbeidet med å få til et delt WOC og han var selv spent på den videre utviklingen her.

Resultatmessig løp Håkon L Bjørlo et godt løp i H16 med 41 min på 5.1 km. Vi tror det blir en spennende sesong for Håkon og resten av ungdomsgruppa forøvrig.

For Halden SK blir det ekstra fokus mot et eventuelt WOC rett på andre siden av grensen og vi ser fram mot en endelig avklaring og tildeling senere i år.

Med VM i Sveits i år, Finland til neste år (2013), Italia (2014), Skottland (2015) og sansynligvis Sverige og Bohuslän/Dal i 2016, blir dette naturlige satsningsområder for Halden SK de nærmeste årene. Utvikling av treningsmiljøet lokalt i Halden og med spissing opp mot mesterskapene, bør være prioriterte aktiviteter for klubben.

Resultater fra dagens løp kommer her

SCAN0172