69 dager igjen til Tio

EirikJornI helgen ble det gjennomført Night Cup på fredag og Day cup i dag. Derimellom gode løpermøter for såvel Coolchicks og Gutta. Det er nå 69 dager igjen til Tio og vi har en plan. På fredag i Skjebergmarka var de raskeste Marcus og Bodil, i dag i dagslys og sluddbyger i Tvetermarka Mattias og Ida.

Etter 11 løp er stillingen uendret i tet i klassene, samtidig som forfølgerne tetter seg bak podieplassene.

I herreklasen har Fredrik allerede sikrete seg ledertrøya i den avsluttende finalen. Han elder med 198 poeng på Håkon RB. Han har igjen over 200 poeng til Olav. Bak Olav samler ulvene seg: Markus, Mattias, Erik, Antonio og Emil.

I dameklassen måtte Eva stå over i helga pga sykdom. Da benyttet Hanna muligheten til å knappe inn på forspranget og er nå kun 16 poeng bak Eva. På plass 3 er fortsatt Nadiya, men hun følges tett av Sara, Kine, Ida, Gina og Bodil.

I gutteklassen har Olav Milian nå 10 starter på rad og dermed et solid forsprang på Trygve og Håkon ØS. Blant UFO-løperne er det Niels Christian som har skaffet seg et forsprang på Erlend og August.

I jenetklassen består teten av Idunn, Hanna LM og Hedda.

I den åpne klassen har Kjetil benyttet helga til å ta over teten fra Jan. På plass 3 følger Stokken - som i avslutningen nå må bestemem seg for om han vil gå all-in i den lange åpne løypa eller den korte. Han har også her 3 plass bak Alexander og Hanne LR.

En stor takk til arrangør teamet Eirik & Jørn - og i dag var det også dusj fra oven - så det ble både dusj og bål.