Fredric Portin raskest på tirsdagens nattest

10Test-FredrikPortinHSK2Det var Fredric Portin som gjorde minst feil på tirsdagens 8,5 km nattest på Ryggerødfjellet og vant med klar margin foran et skarpskodd felt.

Fredric var dog ikke 100% fornøyd med løpet, men alt i alt et godt gjennomført løp. Noen småsleiver ble det og som han selv sa: "Jeg burde safet litt mer inn i noen av postene". Nærmest kom Fredrik Eliasson og veteranen Mats Haldin

I en krevende nattløype ble det en del bomming fra flere av HSKs nøkkelløpere hvor må nevnes både Olav Lundanes og Emil Wingstedt som ikke var helt venn med kart og kompass.

I tradisjonen tro ble det servert varm drikke, et godt bål og jammen var det ikke mulighet for en grillpølse dersom man var tidlig ute.

Løypa ble lagt av hovedtrener Eve Jurenikova og Haldens gutter fikk litt å bryne seg på. Kalevan Rasti stilte også med 7 løpere og dermed var det et sterkt felt som søkte poster på Ryggerødfjellet i går kveld. Og som Emil sa: "Det ser ut som både vi og Kalevan har litt å jobbe med de siste uke frem mot TIO"

10Test-Lacho 

Lacho med et godt smil på målposten.

10Test-OlavLundanes

Olav ikke helt venn med kompasset i kveld.

10Test-Evaoggutta

Eva (løypelegger), Kjetil (startmann) og Jørn (Bål & Start) diskuterer noen av postene etter at Eva har prøveløpt.

10Test-MattiasKartlsson

Mattias Karlsson stempler inn etter en god økt.

Resultater finner du her

Tracking her