Mari Fasting dobbeltvinner med nytt gull, Olav Lundanes på sølvplass

MAri

Mari Fasting gjentok gårsdagens seier og vant på nytt et NM gull i dag, også i dag foran Anne Margrethe Hausken Nordberg. I herreklassen var det Bjørn Ekeberg som tok stikket med Olav Lundanes på en delt 2 plass sammen med Carl Godager Kaas.

Mari leverer nå stabilt meget gode resultater og viser styrke, både nasjonalt og internasjonalt denne sesongen. Nest beste HSK'er i dag blir Bodil Helgegrud som kommer inn på en fin 12 plass. Bodil som sansynlig tar en plass på morgendagens stafettlag, et lag som må finne seg å stille i outsiderrollen etter først og fremst et utrolig jevnt og godt Fredrikstad lag. Nydalen må også finne seg i å være blant morgendagens største medaljefavoritt etter FSK.

I herreklassen satt det ikke like godt i dag for Olav og han måtte nøye seg med sølv etter en jevn fight med Bjørn og Carl gjennom hele løpet. 3 løpere som var markert best i dag. At Bjørn er i form kan tyde på at Tyrving kan bli en meget sterk favoritt på morgendagens stafett, foran bl.a. FROL og HSK som sterke utfordrere.

Bak Olav er det tynt med HSK navn og først på 27 plass finner vi Eml Wingstedt. Så får vi se hvor langt det holder i morgen på stafetten og om Tyrving fortsetter sin seiersrekke i NM sammenheng.