Gull til Halden SK jr gutter på NM stafetten

JRNM-1

Vi gratulerer Håkon Raadal Bjørlo, Anders Felde Olaussen og Markus Holter med gull på juniorstafetten i NM på Jessheim i dag.

Håkon startet og brakte oss inn helt i tet, kun noen sekunder bak teten. Anders løp også meget stødig på sin 2 etappe og vekslet som nr 2, 1 min og 16 sekunder bak lederlaget Fossum. Her gikk Markus Holter ut og pushet hardt på. Fossums ankermann gikk på en grov bom og plutselig var Markus foran uten at han var klar over det. Men med et par småmisser ble Markus tatt igjen av FROL, men her gjorde Markus kort prosess og løp i fra igjen. Med 3 lag i klynga 1-2 minutter bak, holdt Markus unna og kunne løpe inn til tidenes første seier i stafett jr gutter for Halden SK.

Halden SK 2 lag var lenge med å kjempet om en plass blant de 6 beste, men ankermann Trygve Løvli gikk på en bom helt på tampen og de endte til slutt på en meget hederlig 11 plass. Noe som sier noe om bredden til juniorgutta. Her løp Håkon Østraat Sævareid, Peter Nordbrøden og Tryve Kristoffer Løvli. Halden SK 3.lag, bestående av August Asheim Birkeland, Erlend Brendstuen og Olav Schmitt Gran ble nr 24.

I jenteklassen ble vårt beste lag bestående av Idun Felde Olaussen, Nina Birkeland og Gina Granstedt nr 7 etter at de var litt bak de beste hele veien. 2 laget bestående av Nora Torgersen, Caroline Aune og Synne Brække ble nr 21.

jrnm-3jrnm-6jrnm-8jrnm-9jrnm-10jrnm-11