Stabile og sterke resultater i Panvåren - langdistanse

DSC 0135

Helgen ble i dag avsluttet med en langdistanse (!) i Skåne og HSK's løpere leverte også i dag meget gode resultater. I seniorklassen var det Jo Shepherd og Fredrik Eliasson med hver sin 4.de plass som slo best fra seg. Ellers ser vi at juniorene fortsetter med stabile gode resultater og vi noterer at Trygve Løvli igjen presterer helt i topp i sin klasse H18. På foto Peter Nordbrøden og Vegard Jarvis Westergård som begge viser gode takter i klasse H20

Trygve har tydelig tatt gode noen steg i løpet av høsten / vinteren og leverer stabile gode løp gang etter gang. Trygve er en løper som kom relativt seint inn i o-sporten, men har i HSK miljøet utviklet seg gradvis hvert år og viser stor kapasitet. Det blir spennende å følge Trygve's utvikling videre og vi gleder oss med hans fremskritt.

At Håkon Raadal Bjørlo er helt i tet i H20 klassen er ikke overraskende og med dagens 2 plass har helgas plassiffer blitt 1-2-2. Vegard Jarvis Westergård, Karl Fremstad og Peter Nordbrøden følger tett bak, og alle leverer gode prestasjoner også i dag.

I jenteklassen er det Nina Asheim Birkeland som har vist mest stabile resultater sammen med Gina Granstedt, begge i klasse D20.

I seniorkassen viser nå Fredrik Eliasson meget stabil form og har levert 3 gode løp i helga. Kanskje Fredrik er tilbake til superformen fra et par sesonger tilbake og kan vise tenner i de store stafettene senere i våres. En annen løper som viser gryende form igjen, er Espen Fiskum som fikk fjorårssesongen ødelagt av sykdom, men er nå i gang og viser oppadgående form.

Skal HSK regnes med blant på store stafettene, er det viktig at våre nest beste løpere ligger på et høyt stabilt nivå og har fokus på stafettoppgavene.

Vi never også at Skåne spesialist, prosjektleder og tidligere TIO-vinner, Jan Granstedt tar seieren i klasse H55. Så vi krysser fingerene for at "unge" Jan holder leggen frisk og ikke går på noen "gubbevad" når sesongen for alvor kjøres i gang.