Og Elena på sprintpodiet i EM

Elena TioI helga startet EM med sprisntstafett og sprint. Elena Roos viste der at bestetidenpå første etappa i Tiomila ikke var tilfeldig. Med et solid løp var hun med i poide-kampen fra start til mål og ble belønnet med en 6. plass - sin første podieplass i et stort mesterskap.

Sprinten ble vunnet av Judith Wyder før Nadia Volynska. Maja Alm og Galina Vinogradova delte bronsen. Herer klassen ble vunnet av Mathias Kyburz før Gustav Bergmann og Florian Howald. Her kom Håkon Jarvis Westergård (bror til Morten og Vegard, løper for Järla) på en meget gledelig 6.plass.

Foruten Elena var følgende Halden løpere i finalen med plassering: Sabine Hauswirth nr 12 og Lea Vercelotti 35

Alle sprint resultater er her. Desverre tok det litt tid før de klarte å få ene ndelig resultatliste - igjen lesson to lear for arrangører.

I sprintstaeffet ble det suksess for Russland før Danmark og Sveits. Norge og Sverige ble diska. Og vi gratulerer spesielt x-Halden løper Galina som med dette har en fin medalje fangst i EM2016.

Her løp Lea for Frankrike som ble nr 6 og Jo Shepherd for Storbritania som ble nr 7. Resultater er her.