2.plass på Night Hawk for damene!

nighthawk 2016 dampallenÅrets utgave av Night Hawk ble arrangert ved Linerudkollen skisenter i Oslo. Fredag kveld satt to damelag og fire herrelag av gårde ut i nattemørket.  I tillegg stilte klubben med et lag av hvert kjønn i veteranklassene. Siden alle nattetappene starter samtidig var det store startfelt i både dame- og herrestafetten.

Bodil åpnet bra for 1.laget til damene og kom i mål først av alle, dessverre greide ikke Hanna og Kine på de to andre etappene og følge opp like bra, og laget havnet 5.46min bak ledende Byåsen etter nattetappene. Herrenes 1.lag ble dessverre disket på en av nattetappene, og var ute av kampen før det hadde begynt. De øvrige lagene til klubben kom seg bra igjennom natten, og alle var stort sett fornøyde med sine etapper.

Kine startet for damenes 1.lag på dagen, for både damene og herrene var den 1.etappen på dagen en såkalt ”klatreetappe” noe som innebar et publikumsstrekk opp hoppbakken. Herrenes 2.lag gikk ut på 12.plass 25.08min bak suverent ledende Nydalen SK. Damene løp stabilt, og klatret på resultatlisten, tilslutt var det bare NTNUI som det ikke var noe å gjøre med. Damenes 2.lag kom i mål på en fin 22.plass. Herrenes 2.lag løp godt og ble tilslutt nr.10, 3.laget ble nr.18 og 4.laget ble nr.41. Etter å ha ledet veteranklassen gjennom stort sett hele stafetten måtte dessverre laget bryte på siste etappe grunnet skade. Damenes veteranlag fullførte på en flott 2.plass.

nighthawk 2016 damer

Som alltid bød Night Hawk på herlig atmosfære og morsomme dueller. Vi gleder oss til neste år!

Søndag ble det arrangert WRE mellomdistanse fra samme arena, her viste noen av våre VM-løpere lovende takter. Olav vant i H21E, og i D21E ble det 3., 4. og 5.plass til henholdsvis  Anni, Lizzie og Bodil.