Verdensmestre stafett og sølv i PreO

Relay40 NOR gullSå er VM over og roen senker seg - men det føles fortsatt godt. Målt i topp resultater og antall deltagere - det beste VM i Halden SK sin historie. På avslutningsdagen ble Olav Lundanes og Magne Dæhli verdensmestre i stafett. Dette etter at Carl Godager Kaas tok ledelsen på 2.post på 1.etp. Deretter var Norge suverene. Fredag sikret Martin Jullum en søvmedalje i PreO. Og på onsdag ble Olav verdensmester på mellomdistanse.

Martin medaljeOg historisk: - ja - sist gang en Halden løper ble verdensmester både individuelt og i stafett i samme VM var i 1989 når Petter Thoresen klarte samme bragd som Olav. I år var dessuten 5 resultater topp 6 individuelt fordelt på 4 utøvere - noe som også skjedde i 2008 og 2005, men med også PreO medalje og totalt 19 utøvere på start - så er det ingen år å sammenlikne med. VM i Strømstad ble en fest - det var 8000 på tribunen - og mange av de var fra Halden.

Etter stafetten feiret vi på Stenhoggarn i Krokstrand - desserten kommer på Høiås 15 september - da blir det Kakefest. For de som vil kose seg med blider, kart og historier litt til, ta en titt på:

WOC feiringIOF Eventor: alle resultatene fra WOC

WorldofO: historiene fra løpere, og analysene

NRK: TV sendingene på NRK med Halden SK sin Kjetil Bjørlo bak mikrofonen

Facebook: Bilder, bilder og enda flere bilder på Halden SK sin side