Sterk løping av Alex Carcas under junior-VM

Sterk løping av Alex Carcas under junior-VM
Kategori: Junior-VM

Forrige uke arrangertes junior-VM i Tampere, Finland. Halden Skiklubb hadde med Alex Carcas, som løper for Storbritannia.

Alex leverte 2 sterke individuelle løp som resulterte i en 24.plass på sprinten og en 30.plass på mellomdistansen. I stafetten løp Alex første etappen og vekslet som nr. 6.

Vi gratulerer så mye!

19905238 1890559387637164 4866286572345868346 n

(Bilde: Bjørn Axel Gran)

Del

Søren med endnu en top 6 plasering

Kategori: Junior-VM
Søren viste ennå engang sin stabilitet og endte på en flott 5. plass på junior VMs mellomditanse. Løbet var ikke helt perfekt, men igen viser han at hans nivå er meget høyt. Morten hadde egentlig også et godt løp på gang, men en stor feil gjorde at han endte litt lengre nede på listen som nummer 36.
Del

Vi fikk stryk av svenskene

Vi fikk stryk av svenskene
Kategori: Junior-VM
2 bronsemedaljer på Søren2 bronsemedaljer på SørenSvenskene tok 5 gull og var konger på JWOC. Vi fikk 5 medaljer, dog ingen gull og men isolert sett bra. Sølv på mellom til Ulf Forseth Indgaard, sølv til Silje Ekroll Jahren på sprint og bronse til Siri Ulvestad på lang, er meget bra prestasjoner. I tillegg får vi medalje på begge stafettene. Det som nå blir utfordringen er at våre juniorløpere fra 88 årgangen som i alle år har vært meget gode og som blir seniorer fra neste sesong,...
Les mer …
Del

Søren Bobach tok 3.plassen

Søren Bobach tok 3.plassen
Kategori: Junior-VM
soren.jpgsoren.jpgSøren Bobach tok en ny 3.de plass på dagens mellomfinale. Søren løp et jevnt bra løp og sikret seg nok en medalje. Vi gratulerer så mye. Søren som løp meget bra i både TIO (långa natten) og Jukola (1.etappe) viser meget stabil løping på et høyt nivå. Og vi er spent på lørdagens langdistanse.
Les mer …
Del

Kvalifisering middeldistanse onsdag 2/7

Kategori: Junior-VM
Søren nr 1, Ida nr 2 og Philipp nr 29 i kvalifiseringen til finalen på middeldistanse.

Stor sett solide løp av de andre norske løperene med seire i sine heat til Siri Ulvestad og Tore Bjørseth Berdal. Vi tror det bare var Mattias Bjugan (nr 18) som ikke kvalifiserte seg til finalen.
Del

Søren Bobach nr 3 på sprinten

Kategori: Junior-VM
Søren Bobach trasset skadeproblemene og ble nummer 3 i dagens sprint under junior-VM. Ingen stor dag av de norske juniorene. Erik Sagvolden best på 11. plass. Phillipp Müller kom et stykke ned på listene.
Foreløpig er bare uoffisielle Live resultater tilgjengelige. Og en pangstart for det danske laget med gull og bronse.
Les mer …
Del

Ida Marie nr 12, Silje E Jahren tok sølv

Ida Marie nr 12, Silje E Jahren tok sølv
Kategori: Junior-VM
Ida nr 12 i dag, fin startIda nr 12 i dag, fin startIda Marie Næss Bjørgul startet jr VM med en fin 12. plass på dagens sprint, kun 27 sekunder bak dagens vinner Emma Klingenberg fra Danmark. Den norske laginnsatsen var bra med Silje Ekroll Jahren på sølvplass, kun 1 sekund bak Emma og totalt 4 blant de 12 beste. For Ida Marie er dette en bra start og et godt tegn på at formen er inne.
Les mer …
Del

Junior VM

Kategori: Junior-VM

Vi ønsker herved velkommen til en ny funksjon på våre hjemmesider. WEBmaster Marius Bjugan har etablert en blogg-funksjon og det blir nå muligheter for alle å sende inn kommentarer på våre artikler under denne kategorien. Og vi har valgt å fokusere på Jr VM i denne omgang. Og i tillegg har vi lagd en samlet oversikt på vår forside med noen interessante linker. Håper dette faller i smak.

Les mer …
Del