WOC sprint qual

Lizzie

Kvalifiseringen for sprintfinalen er gjennomført og med blandet Halden SK resultater. Lizzie Ingham var best av våre damer med en fin 4.plass.

Lea Vercelotti tok en 12 plass i sitt heat, mens Sabine Rothaug og Ida Marie Næss Bjørgul ble henholdsvis nr 19 og 21. De to førstnevnte er klar for søndagens finale. Ellers så vi at de store favorittene leverte. Den store overraskelsen var vel at Lena Eliasson fra Sverige ikke klarte finaleplass og at Minna Kauppi vant sitt heat og er tilbake for fullt. Minna sammen med Maja Alm, Tove Alexandersson og Judith Wyder blir de stroe favorittene på søndag.

I herreklassen leverte Vincent Coupat en sterk innsats med en 6.de plass og er også klar for finale på søndag. Antonio Martinez Perez lykkes ikke helt og ble nr 18. i sitt heat. For norges del leverte Øystein Kvaal Østerbø et sterkt løp med en 2 plass. På vegne av Øystein krysser jeg fingrene og unner ham sterkt en medalje på søndag. Fjorårsmester Søren Bobach ble nr 4 og starter heller ikke i år blant de siste i finalen. Men Søren er Søren....

Resultater her

I morgen er det mix sprint stafett med dame-herre-herre-dame.