Østfold utpekt som søker til VM 2019

Web Stafett Norge Medalj NOF foto Sren AnderssonPå et styremøte i NOF i går kveld, ble det klart at Norges orienteringsforbund ønsker å gå videre med Østfold som potensiell VM arena i 2019. Det er med stolthet og ydmykhet vi mottar denne utnevnelsen og ser fram mot en mulig O-fest i Østfold om snaue 4 år. På bildet: norske stafett medaljører fra VM i Sveits i 2012.

For klubbene i Østfold var det en stor glede etter å ha ventet på denne muligheten i snart 20 år. Det var 3 sterke søkere denne gang, idet Troms og Nord Trøndelag også hadde levert gode søknader.For o-sporten i Østfold og Norge håper vi at dette kan bli en boost i kampen om bedre synlighet for sporten, rekruttering av nye medlemmer og mulighet for sterkere profilering av våre beste utøvere.

For Halden SK sin del vil vi fortsatt kunne flagge våre hovedsatningsområder REKRUTTERING og TOPPIDRETT med meget god drahjelp i slike signaturarrangement dersom vi blir tildelt mesterskapet i 2019. Noe som er meget mulig da det ikke vites om noen internasjonale konkurrenter p.t.

Vi ser at det jobbes meget godt i kretsen blant klubbene og dette vil kunne bli en stor inspirasjon for o-miljøet, ikke bare i Østfold men i hele O-Norge.

Sammen med NM Uka i 2017 vil Halden SK jobbe hardt med gode og effektive arrangementsverktøy og bygge en god organisasjon.