Niels Christian løp svært godt på Østfoldsprinten

idunnielshedda

Niels Christian Hellerud vant H-16 på en meget sterk tid på Østfoldsprinten på onsdag. Her flankert av Idun Felde Olaussen som tok en fin 2 plass i D-16 og Hedda Raadal Bjørlo.

Alle tre er med i Halden SK meget aktive ungdomsgruppe og deltok onsdag altså på sprintorientering i Sarpsborg, nærmere bestemt SOL-hytta. Det var ca 100 løpere med til start. Sprint orientering er i bynære strøk blant parker, gater og sykkelveier. Tempoet er raskt og det fordrer meget rask o-teknikk. Østfoldsprinten er en serie på 4 onsdagsløp i løpet av våren hvor det siste er jaktstart bassert på resultat i 2 av de 3 foregående løp.

Neste løp er onsdag 13 mai på Askim.

Resultater finner du her

erlend

Foto: Erlend Brendstuen har fått et godt tak på o-teknikken denne sesongen og leverte på nytt et svært godt løp i gutteklassen. Her i innløpet inn til en fin 2.plass i H-16