UFOer til (fjell)topps!

 

11 UFOer på 13 og 14 år og fire ledere dro forrige søndag ut på en 3 timers tur til Hafjell rett etter O-festivalen i Sarpsborg. Mandag hadde  vi flere lag-aktiviteter blant annet bueskyting, finne veien gjennom en labyrint, lafte et hus og ikke minst spille noen runder med Paintball.

Etter dette reiste vi til Spiterstulen, hvor vi badet og spilte kort senere på kvelden. Tirsdag dro vi ut med fint vær, med to ivrige guider som tok oss 1400 høydemeter opp til Norges høyeste fjell. Alle 14 som la ut på turen greide å gå helt til toppen. På veien ned fikk vi ake 500 høydemeter nedover på snøen. Onsdag dro vil til kalksteinsgrottene i Dumdalen, og alle fikk prøve å kravle seg ut gjennom trange åpninger i fjellet. "Spiralen" var en grotte som gikk 150 meter innover og nedover i fjellet. Deretter stoppet vi i Lom hvor vi kjørte zipline over Prestfossen, besøkte stavkirken og ikke minst besøkte det kjente bakeriet i Lom. På kvelden reiste vi til Sjoa hvor vi spilte fotball, kort og sov i lavvo. Torsdagen var vi på rafting i Ottaelven, og alle som hadde lyst kunne hoppe fra klipper og ned i 5 graders vann i elven. På vei opp og ned bidro vi til økt salg av Espa-boller.

Takk til de voksne (Gina, Arild, Joacim og Espen) som var med oss. Takk også til Halden Skiklubbs Stiftelse som var en viktig bidragsyter til turen.

Nedenfor er det noen bilder av alt det spennende og morsomme som vi opplevde på turen:

 Bilde13-red

Bilde1-red

Bilde2-red

Bilde3-red

Bilde4-red

Bilde10-red

Bilde11-red

Bilde12-red

Bilde14-red