Hovedløpet - helt topp både sportslig og sosialt!

Hovedløp og Hovedlandsleir for 14-16 åringer ble i år arrangert på Konnerud 5.-10. august. Halden hadde med 13 løpere, og det ble sportslig suksess både på sprint og langdistanse. Som ventet ble det topplasseringer både på Hedda Raadal Bjørlo i D16 (1. plass på sprint / 3. plass på lang) og Niels Christian Hellerud i H16 (2. plass på sprint / 7. plass på lang). Gratulerer så masse til dem! Andre premierte fra klubben ble Marieluise Schmitt-Gran med 10. plass i D14 på lang og Jakob Torgersen med 31. plass i H14 på sprint.

Etter løpene var det landsleir.

Det er en god blanding av trening og sosiale aktiviteter og en fin anledning til å bli kjent med ungdommer fra hele landet. Vi kan nevne både aktivitetsløype, moro-o-løp, disco, for ikke å glemme kretsstafetten, der mange stilte med kostymelag. Bl.a traff vi både Olsenbanden, Dyrene i Hakkebakkeskogen og kjente fjes fra Andeby. Det var også et vaskemaskinlag (!) med flere haldenløpere på laget. Samtidig med leiren var det trenerkurs for juniorløpere. De hadde blant annet ansvaret for noe av opplegget for ungdommene. Her deltok blant annet Alexander Skaug Ytterbøl.

Det var noen litt trøtte, men svært fornøyde haldenungdommer som returnerte over fjorden hjem igjen. Kanskje blir vi enda flere til samme arrangement på Beitostølen i 2017.

Nedenfor sees noen bilder fra arrangementet.

HL16-2

Hele Østfold-laget

 

HL16-3

Alexander på treneroppdrag

 

HL16-Lisa

Lisa i farta

 

HL16-Ole Øivind

Ole Øyvind i innløpet

 

HL16-Tore Herman

Tore Herman på vei mot mål

 

HL16-4

Vaskemaskin-laget fra Østfold med Christian og Jakob på laget