SKREKK OG GRU for en opplevelse!

Det var mørkt, kaldt og nesten snø i lufta, denne novemberfredagen. Historien som UFO-barna fikk høre før start, var et det hadde skjedd en skummel hendelse ved Ulvåstoppen for noen år siden som de måtte undersøke nærmere..

Et fly med gale finner hadde styrtet i Høiåsmarka. Verken finnene eller o-løpere fra Halden som var med i leteaksjon var noen gang kommet til rette. Spørsmålet var derfor om de mer enn 20 UFO-barna fra 9 til 12 år, kunne løse mysteriet..

Det ble inndelt i fire lag og alt var trygt i starten da vi så lysløypa, men det varte ikke lenge. Vi møtte levende busker og trær som ropte etter oss, vi så en panda og en masse kannibaler og ugjenkjennelige, skumle uhyrer i HSK-drakt. Det var bevegelse langs et tau, der vi ikke fikk ha lys, og vi kjente at noen kom bak oss der i bekmørket. Aldri har det vel vært så godt å se et bål i enden av løypa. Ikke fordi vi frøs, men fordi da visste vi at vi var trygt i mål og kunne kose oss med medbrakte pølser og drikke som heldigvis ingen hadde tatt fra oss på veien. Det hjalp også at vi etter hvert kunne bearbeide de skumle opplevelsene sammen med de 14 skremmerne. Takk til UFO 13-15 år som gjorde dette til en litt skummel, men mest morsom opplevelse!

20161104 185851-red

20161104 190257-red