Velkommen til UFO! Vi starter opp igjen torsdag 24. august

Da er vi klare for høstsesongen, og vi ønsker store og små, nye og «gamle» velkommen til Høiåstrening igjen torsdag 24. august kl. 18.

Har du lyst å bli med på trening, utelek, kart, søle, o-løp, sykkeltur, skrekk o-gru, refleksløyper, pizzafest, vafler og mye mye mer?

Hvis du er mellom 6 og 16 år og har lyst til å begynne i Halden skiklubbs ungsdomsgruppe, også kalt UFO, er dette den rette dagen å starte på.

Treningen deles i tre aldersgrupper. De som er 12 år og eldre driver mest med orienteringstrening med utgangspunkt fra Høiåshytta. Gruppa fra 9-11 år har både en del utelek og orienteringstrening. I den yngste gruppa, fra 6 til 8 år er det mest utelek, i all slags vær, året rundt. Etter treningen pleier de fleste å bli med inn på Høiåshytta for en matbit og hyggelig prat. Der serveres det gratis kveldsmat for UFO-ene, og det er en god anledning til å bli enda bedre kjent med de andre som er med på UFO.

Har dere spørsmål, kontakt UFO-leder Gudmund Jenssen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.tlf: 99101693). Mer informasjon om UFO finner du på hjemmesiden vår eller på Facebook.

myrfotball juni 17 detalj

IMAG0171 redusert