SKREKK OG GRU - skumlere enn noensinne!

Det var litt småkaldt og mørkt, omtrent som vanlig for en novemberfredag.  Men for UFOene som møtte opp ved Nyboskogen denne kvelden, var alt annet uvanlig. UFO-barna fra 9 til 12 år fikk på forhånd forklart at ved fullmåne akkurat denne kvelden skulle mennesker og dyr som var flere hundre år gamle feire i Nyboskogen, og det var ikke ønskelig at noen andre kom på besøk.

Det passet derfor dårlig at vi nå hadde planlagt å hygge oss foran bålet midt i denne skogen.

Vi ble inndelt i 4 lag, og etter en trygg start, så ble det bare verre. Plakater viste at vi ikke akkurat var velkommen. Det var advarselsskilt, mange merkelige dyr som spratt fram, bevegelse langs tau i skogen der vi ikke fikk ha lys og der vi kjente at noen kom bak oss.  Aldri har det vel vært så godt å se et bål i enden av løypa. Ikke fordi vi frøs, men fordi da visste vi at vi var trygt i mål og kunne kose oss med medbrakte pølser og drikke som heldigvis ingen hadde tatt fra oss. Det hjalp også at vi etter hvert kunne bearbeide de skumle opplevelsene sammen med skremmerne, som vi etter hvert dro kjensel på bak maskene.

Tusen takk til 13-15-åringene på UFO som laget et grusomt og flott arrangement. En spesiell takk til fam. Sandvik som hjalp til med regien. Om det var mange som ikke fikk sove natt til lørdag, blir det i hvert fall mange gode historier å fortelle på skolen i neste uke.

3 red

4 red

5 red

6 red

7 red