Velkommen til UFO! Vi starter opp igjen torsdag 23. august

Da er vi klare for høstsesongen, og vi ønsker store og små, nye og «gamle» velkommen til Høiåstrening igjen torsdag 23. august kl. 18.

Har du lyst å bli med på trening, utelek, kart, søle, o-løp, sykkeltur, skrekk o-gru, refleksløyper, pizzafest, vafler og mye mye mer?

Hvis du er mellom 7 og 16 år og har lyst til å begynne i Halden skiklubbs ungsdomsgruppe, også kalt UFO, er dette den rette dagen å starte på.

Treningen deles i tre aldersgrupper. De som er 13 år og eldre (født 2005 og tidligere) driver mest med orienteringstrening med utgangspunkt fra Høiåshytta. Gruppa fra 9-12 år (født 2006-09) har både en del utelek og orienteringstrening. I den yngste gruppa, fra 7 til 8 år (født 2010-11) er det mest utelek, i all slags vær, året rundt. Etter treningen pleier de fleste å bli med inn på Høiåshytta for en matbit og hyggelig prat. Der serveres det gratis kveldsmat for UFO-ene, og det er en god anledning til å bli enda bedre kjent med de andre som er med på UFO.

Har dere spørsmål, kontakt Lene Sandvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.tlf: 90669728) eller Geir Torgersen ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den./tlf 48350480). Mer informasjon om UFO finner du på hjemmesiden vår eller på Facebook.

UFO bilde 10

myrfotball juni 17 detalj

IMAG0171 redusert