NM 2017

NM 2017
Kategori: Klubb

En fantastisk uke ligger bak oss med mange flotte prestasjoner.

Våre egne løperne løp enda bedre enn noen kunne håpe på. Alle funksjonærene jobbet dagene lang på spreng for å tilrettelegge til alle deltagerne under NM.

Her er noen bilder for å la uken passere under litt mindre anspente forhold: https://photos.app.goo.gl/i66742lIrLyW2LHc2

Takk til alle for en fantastisk innsats på NM! Uten hver enkel hadde vi ikke klart det, takk.
 
I kveld på Høiås feirer vi oss med pølser og kake!
Del

Klubbtøy 2018

Klubbtøy 2018
Kategori: Klubb

Halden har et stort utvalg av klubbtøy som leveres av Trimtex. Tøyet bestilles og betales via nettbutikken som er åpen fra søndag 4.de til søndag 18.de februar.

Les mer …
Del

Bli med som supporter til VM i Strømstad

Bli med som supporter til VM i Strømstad
Kategori: Klubb

IMG 3087Om ei uke starter VM i Strømstad. Og det er ikke bare 18 løper som gleder og gruer seg - dette blir spennende både for store og små, uavhengig om man er toppidrettsansvarlig, i familie med løpere, eller en/ei i UFO med en drøm om å delta i VM når han/hun blir stor. Les videre for å få vite hva vi har planlagt for deg som supporter:

Les mer …
Del

Medlemskontingent

Kategori: Klubb

I april ble det sendt ut fakturaer på medlemskontingent, og for noen dager siden purring der innbetaling manglet. Hvis du ikke har fått faktura har vi sikkert feil e-postadresse! Kan du i så fall gi beskjed om den riktige, til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

...
Del

Godt nytt år

Godt nytt år
Kategori: Klubb

Høiåshytta2014

Et riktig godt nyttår til våre medlemmer og brukere av marka, til våre samarbeidspartnere, til våre idrettsutøvere og alle forøvrig som er glad i Halden SK

Les mer …
Del