Løypedugnad/høstdugnad 15.10.2016

Lørdag 15/10 kl. 09:00 blir det igjen stor løypedugnad/høstdugnad på Høiåshytta og løypenettet. Mye godt arbeid er utført av Gubbegjengen og andre gjennom året, men nå har vi behov for DIN innsats for å kutte kvist&kvast langs løypene og gjøre traseen klar til vinteren.

I tillegg til å kjøre ut noe subus og flis har vi har planer om å rydde langs lysløypa, og oppfordrer spesielt spreke medlemmer til å hjelpe til med å sjaue unna kvist. Vi har også oppgaver innomhus med kjøkkentjeneste for de som kan bidra med dette. Om du heller vil jobbe innomhus med maling så si i fra så vi får kjøpt inn maling og ønsker å få malt herretoalettet.

Vi starter opp kl. 09:00, jobber til sulten melder sin ankomst og spiser felles lunsj ca. kl. 13:30 på hytta. Det blir servert et varmt måltid og vafler.

Vi oppfordrer alle ivrige og glade brukere av løypenettet til å dra på arbeidshanskene og bli med på høstens dugnad. Ta med raker, krafser, spader, motorsag, ryddesag, øks, kvistsag m.m. og møt opp på Høiåshytta. Husk godt fottøy!

Gå inn på internpåmeldingen http://entry.haldensk.no/index.php?id=1620 og registrer deg i dag. Legg gjerne inn info om hva slags utstyr du kan stille med slik at planleggingen blir enklere– om du ikke har hjullaster eller traktor duger det lenge med arbeidsinnsats og godt humør!

Håper vi seesJ

Mvh

Morten K.- løypegeneral