Klart for Junior VM i Sveits
Kategori: Blogger

Klart for Junior VM i Sveits

Vegard JWOC

 

Søndag 10.juli åpner Junior-VM i Scuol i Sveits. Første distanse er sprint og Halden er representert med Vegard Jarvis Westergård som har vist strålende form inn mot mesterskapet med bl.a seier i O-festivalens mellomdistanse som var siste viktige konkurranse før avreise. Halden SK's nyinnmeldte Will Rigg fra Lake District i Storbrittania stiller også til start for det britiske laget.

Vi ønsker begge lykke til!

For nærmere info om mesterskapet og hvordan du kan følge med live se her

 

 

Del

Bli medlem!

Kategori: Blogger

Halden Skiklubb er et idrettlag med over 700 medlemmer. Flertallet løper orientering, men vi driver også med sykkel og ski. Vi satser både på elite, bredde, ungdom og rekruttering, så i Halden Skiklubb er det plass for ALLE uansett nivå og alder. Om du ikke er aktiv, men ønsker å bidra på andre plan i klubben (f.eks. støttemedlem) er du selvfølgelig også hjertelig velkommen som medlem.

English: If you do not understand norwegian and want to be a part of one of the world's best orienteering clubs, please send an e-mail to Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

...
Del

Høiåsmarka

Høiåsmarka
Kategori: Blogger

- en naturopplevelse!

Generelt

Marka domineres av glissen furuskog. Det gir god oversikt og er på den måten et fint turterreng. Terrenget er stort sett småkupert med Høiåsplatået og Thorby- høgda som de mest dominerende partier. Bronsealderrøyser og oldtidsveien forteller om ferdsel langt tilbake i tiden. Vegetasjonen er sparsom i dette grunn- fjellområdet, men det er gode forekomster av tyttebær. Blåbær og molte finnes også. Klokkesøte - den vakre blomsten som er sjelden i Norge, kan du finne i Høiåsmarka. Den er dessuten Haldens kommuneblomst.

hoias.jpgDet naturlige målet for turer i Høiåsmarka er Høiåshytta. Der er det servering på torsdager (17-20) og

...
Del

Hovedløps-historikk

Kategori: Blogger

I tidsrommet 1969 - 2016 har Halden SK vunnet

Gull
Sølv
Bronse
16
20
12

 

År Gull Sølv Bronse
2016
Hedda Raadal Bjørlo (D16sprint)
Hedda Raadal Bjørlo
...
Del