Mange HSKere på Nattsvermeren

PeterNordbrodenI går kveld gikk Nattsvermeren av stabelen i Fredrikstad og ca 30 HSKere var på plass. Mange gode resultater og vi ser at Håkon Raadal Bjørlo vinner H19-20 foran Markus Holter. På bildet ser vi Peter Nordbrøden som vant klasse H17-18 sammen med sin mentor, far, coach og bålansvarlig Jørn.

I og for seg ikke noen stor oddsbombe, men de løp faktisk bedre enn samtlige HSK seniorer og har med dette meldt seg skikkelig på foran det forestående TIOMila i Skåne. Kan det bli et aldri så lite generasjonsskifte på vårt herrelag i år? Uansett så blir det en stek fight om plassene og det er viktig at mange løpere viser god form og ikke minst stabile resultater.

I dameklassen vant Hanna Haugen Nordbrøden og viser med dette en fin stigning i formen etter at høsten og vinteren har vært preget av skadeproblematikk.

Øvrige klasseseire var Idun Felde Olaussen (D15-16), Jan Granstedt (H45) og Hedda Raadal Bjørlo D13-14).