Bli med på skisamling til Ål i Hallingdal 31.1.-3.2.

I 2019 blir igjen den årlige skisamlingen for barn, ungdommer og juniorer med familie arrangert til Ål i Hallingdal. Det blir overnatting i hytter http://www.liapark.no/ ved skistadion eller leiligheter på Liatoppen Fjellstove http://liatoppen.no/ 150m nedenfor, der vi kan få servert frokost, lunsj og middag. Fri bruk av badstue, gratis WiFi, Biljard, Bordtennis og hockeyspill, og tilgang til smørerom og samlingslokale utover kvelden.

Dere kan velge mellom fullpensjon eller selvhushold. Samlingen er for alle alder og ferdigheter, man kan ikke være for ung eller gammel for å bli med! Barn under 13 år, som reiser uten foreldre, må ha avtale med en voksen. Si fra om dere trenger skyss. Spørsmål kan rettes til Arild Kirkebøen (911 23 703). Vi har holdt av 50 plasser med mulighet for selvhushold og 50 plasser fullpensjon, men må si fra oss de som ikke er bestilt innen fristen pga avbestillings regler.

Påmelding innen11.November gjøres her: https://entry.haldensk.no/index.php?id=2094

Bli med og utforsk løypene ved Liatoppen! Og er dere usikkert, les mer om turen vi hadde i år: https://haldensk.no/grupper/ufo/nyheter/3071-skisamling-pa-al
 
IMGP1581