Flott sykkeltur for UFO 2002-2004

1- sykkeltur 2014

UFOs årlige sykkeltur for 10-12 åringene ble arrangert fra fredag til lørdag denne helgen. Sykkelturen gikk fra Remnevannet og hel liten karavane med syklister og sykkelhengere dro innover til Boksjøene. Det strålende været gjorde selvsagt sitt til at 17 barn og 12 voksne kunne nyte de flotte omgive sene til fulle.

 Etter grilling og lek på fredagskvelden fortsatte turen lørdag via Ør og videre gjennom Ertemarka. Ingen punkteringer eller andre uhell som kan nevnes. Det største problemet var at UFO-ene var så ivrige på syklingen at de holdt på å sprenge tidskjemaet for tilbaketuren.

Vi hadde mange gode hjelpere underveis, noe som gjorde turen til en ekstra stor opplevelse. Takk til Marianne, mamma til Anna, som stilte med saft, kaffe og boller ved Ør. Takk også til Vetle, storebror til Alva, som hentet deilig kjøttpudding på Grotten og sørget for at vi en fantastisk lunsj ved Ånerødkasa. Og ikke minst til Niclas som hadde laget tall-leken der det ble bevist at barn er flinkere enn voksne til å lete etter småting i naturen. Turen sluttet ved Rema 1000 i Tistedal der søsken og foreldre sto og ventet på oss.

Den mest brukte kommentaren fra voksne på turen, var for øvrig: «Hvorfor gjør vi ikke dette oftere?». Til dere som er mellom 9 og 11 år; det blir en ny sjanse til å være med på denne flotte turen neste år!

Geir Torgersen

Noen bilder fra turen:

3 - sykkeltur 20144 - sykkeltur 20142- sykkeltur 2014

6 - sykkeltur 2014


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook