Medlemskontingent 2021

Julekalender2012 24

Da har vi i Halden SK sendt ut faktura for medlemskontingent og aktivitetsavgift for 2021. Beløp er basert på de tilbakemeldinger som ble motatt etter sist utsendelse, samt gjennomgang av listene fra o-gruppa og UFO. Frist for betaling er satt til 31.05.

Vi håper alle vil fortsette å støtte opp om medlemskap og bidra med aktivitetsavgift for den aktivitet vi har. Nå er det et stort tilbud om treningsløyper tilgjengelig: https://haldensk.no/ og vi har satt i gang prosjektene med oppussing av HSK hus og tak på Annekset på Høiås. Straks presenteres også planene for Grillstue på Høiås. For de som konkurerer er det også et krav å ha betalt kontingent. Dersom du ikke er aktivt medlem, men likevel ønsker å støtte opp om tilrettelegging kan du også bidra til Lysløypas venner på Vipps # 502816.

Dersom du mener at noe er feil på faktura - så ta kontakt med regnskap på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Det kan være at du har helt rett - da også utsendelse av fakturaer gjøres på dugnad, og dugnadsarbeidere gjør også feil.

Dersom du ikke har motatt noen faktura skyldes det at du er registret med feil informasjon i medlemsnett. Send da en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og oppgi hvilken epost adresse du vil kommunisere på og hvordan du ønsker faktura.

Det er også noen som tidligere har betalt inn for mye. Disse har blitt godskrevet disse beløp og faktura for 2021 er justert. Disse blir informert direkte.

Summary in English: The invoice for Halden SK is now posted. If you do not receive it, or find something wrong contact Halden SK on e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
It is a request that the member-fee is payd before you compete for Halden SK. On the other hand we have for those abroad not sent any invoice for activity yet - as we all are waiting for the borders to open up.

Mvh, Tor Ragnar (økonomiansvarlig) og Bjørn Axel (leder)
Halden SK