Finale  28.03.2009  Resultater og strekktider

Regler for cupene 2008/2009

Høiås Trimtex Night Cup løp 4

Kategori: HNC 2008-2009
Fjerde løp i Høiås Trimtex Night Cup ble arrangert lørdag 10/1. Dette er den årlige "Långa natten" varianten, dvs. 14 kilometer, individuell start og mørkt, mørkt, mørkt. Riktignok noen snøflekker her og der, men ellers fine forhold. Som vanlig med bål, denne gangen ute i løypa med to passeringer for den lange løypa og en for den korte. Til og med varm dusj og suppe ved målgang! En fin måte å tilbringe lørdagskvelden på for ivrige o-løpere.
...
Les mer …

Høiås Trimtex Night Cup 2

Andre runde i Høiås Trimtex Night Cup ble avholdt fredag 21/11. Denne gangen gikk løpet fra lavoen 1 km syd for Holt går på Iddefjordsfjella. Selvfølgelig med bålet på plass, men denne gang innendørs! Mørkt ute, men lyst inne i lavoen altså.
Les mer …

Routegadget i gang igjen

routegadget.gifroutegadget.gifFor ca 3 år siden tok vi i bruk Routegadget i klubben, men etter kort tid døde dessverre både interessen og aplikasjonen. Nå er den i live igjen, og Høiås Trimtex Night Cup løp 1 er klar for inntegning. Klikk deg inn på "Aktivitet" i menyen og deretter "Routegadget".

(Routegadget er en aplikasjon som gjør det mulig for løpere og tegne inn hvor de har løpt enten manuelt eller ved å laste opp en GPS-tracking. Jostein

...

Resultater Høiås Trimtex Night Cup 1 2009

Nå er endelig resultatene fra Høiås Trimtex Night Cup 1 tilgjengelig. Løpet gikk fredag 31/10 under ikke helt perfekte forhold (snøbart og klarvær). Det var fellesstart og laaaange løyper med mål på Høiås som seg hør og bør i det første løpet. Runding med bål langt inne på skauen hører også til. De fleste kom til Høiås om enn ikke etter å ha besøkt alle postene.