Resultater fra Klubbmesterskap i Langrenn

Resultater fra Klubbmesterskap i Langrenn
Kategori: Ski

UFO-ungdommer starterStarten går for de yngste

Med snømengder på Høiåsplatået som for tiden gjør skigåing langt mere naturlig enn orienteringsløp så kunne HSKs skigruppe også i år arrangere et klubbmesterskap i langrenn. Et stort antal unge, og eldre, benyttet sist torsdag muligheten for å bytte ut den vanlige torsdags-treningen mot x antall runder runt Høiåsmasta. Sporene var i følge noen av deltakerne "som skinner", dog med litt varierende feste for stavene - bra forhold for å være Halden med

...
Les mer …
Del

Bulgaria og Suomi på topp i klubbmesterskap på ski

Bulgaria og Suomi på topp i klubbmesterskap på ski
Kategori: Ski

Sist torsdag ble den vanlige Høiåstreningen byttet ut mot et uhøytidelig men svært prestisjefylt klubbmesterskap i langrenn. Deltakere i alle aldre kunne nyte av (for Halden å være) fine skiforhold på platået rundt Høiåshytta. Rennet ble avholdt i klassisk stil med fellesstart i de ulike klassene som kjørte fra en til fire runder i den nye lysløypetraseen.

Les mer …
Del

Birkebeinerrennet 2013

Kategori: Ski

Årets Birkebeinerrenn gikk av stabelen forrige lørdag og det kunne meldes om et slitsomt og tøft renn. Mange Halden SK'ere var med og mange klarte nåløyet med å ta merkekravet i den enkelte klasse. Personlig har jeg først og fremst lyst til å gratulere Anne Julsrud Haugen som klarte merket med god margin i klasse D50. Anne har aldri hatt noen utpreget skisatsning fra tidligere år og har vel tidligere vært et stykke unna kravet til merke.

Les mer …
Del

Vasaloppet 2013

Vasaloppet 2013
Kategori: Ski
BojanVL2013

Vasaloppet 2013 er for lengst historie, men for noen av oss lever minnene ennå. Og vil gjøre det en god stund. Personlig et av de tyngste, spesielt mentalt. De er ikke motiverende å bli forbigått av andre løpere konstant i de første 5 milene på ski. Da blir man gjerne litt negativt ladet og ser spesielt fram til å komme i mål.

Bildet til venstre, Bojan Blumenstein som debuterte med en flott 9. plass i juniorklassen. Øvrige HSK deltagere var Morten Roger Andersem, Bjørn Axel Gran, Emeline Mjølnerød, Tom Arild Torstensen og undertegnede.

Les mer …
Del

Historisk i klubbmesterskapet

Historisk i klubbmesterskapet
Kategori: Ski

BojanFor første gang i historien (tror jeg nesten 100%) ble det en tysk klubbmester i herrer senior på ski. Ikke overraskende var det HSK's lovende ski-orienterer, Bojan Blumenstein som trakk det lengste strået i den raskeste klassen. Marcus Millegård og Kjetil Bjørlo fulgte på de neste plassene. Og når resultatene kommer ser vi at i dameklassen ble det finsk seier gjennom Bodil Holmström og det er trolig første finske seier i dameklassen uten at vi skal påstå det for hardnakket. Så et svært internasjonalt klubbemsterskap i år. Resultater nedenfor.

Les mer …
Del