Night Hawk - 2.plass til damene

Night Hawk - 2.plass til damene
Kategori: Elite

I helgen stilte HSK med 2 dame- og herrelag, et veteran-dame-lag og 4 barn/ungdommer i Night Hawk, i år arrangert i Konnerud.

IMGP4688

Damelagene kom seg kjempe flott gjennom natta og gikk ut som nr. 2 og 9.

Herrelagene hadde noen utfordringer med å tilpasse løpshastigheten til nattens utfordringer og havnet derfor et stykke bak i jaktstarten.

IMGP4599

Veteran-damelaget la nattskreken til side og la i tett etter 2 etapper.

IMGP4601

På søndag morgen startet HSK-barna dagen med fellesstart.

IMGP4611

IMGP4627

So startet elite- og mosjonistlagene i

...
Del

HSK løper til sykehus

Kategori: Elite

Under første etappen av O-Ringen i Arvika fikk en av Halden SK sine løpere et illebefinnende i målområdet etter sitt løp og trengte medisinsk assistanse. Løperen er nå utskreven fra sykehuset og mår etter omstendighetene bra. Det er fortsatt noe uavklart hva som var orsaken og hvor alvorlig situasjonen var.

Vi vil med dette rette et takk til det medisinske teamet ved O-Ringen, sykehuset i Arvika for god oppfølging i etterkant og til våre egne løpere Kine Hallan Steiner og Marianne Dæhli for støtte underveis. Evt spørsmål kan rettes til sportslig leder i HSK, Emil Wingstedt.

Del

Tirsdagslöp börjar den här veckan!

Tirsdagslöp börjar den här veckan!
Kategori: Elite

Redan imorgon organiseras första tirsdagslöp efter sommaren, på Iddefjordfjella.
Träningen är öppen för alla - eliten, ungdomar, veteraner...
Iddefjordfjella2015utsnitt
2 banor erbjuds: A- bana som den här veckan är uppdelad i intervaller (ca 5km) och C-bana (ca 3km) för de som inte har så mycket erfarenhet ännu, lätt orientering med kontroller nära ledlinjer.

Les mer …
Del

Seier til Olav Lundanes i Vårspretten

Seier til Olav Lundanes i Vårspretten
Kategori: Elite

ns olav l

Det var meget god deltagelse på dagens Vårsprett / Vårstafett på Erte skianlegg. Vi så bare fornøyde løpere på den flotte arenaen ved Ertebakken. Sportslig var det Olav Lundanes som stod for den sterkeste prestasjonen i dag med seier i eliteklassen, hele 27 sekunder foran Thierry Gueorgiou og Magne Dæhli på 3. plass.

Les mer …
Del

2 priser til Halden Skiklubb på Halden Idrettsråds årsmøte!

2 priser til Halden Skiklubb på Halden Idrettsråds årsmøte!
Kategori: Elite

Håkon pris

 (bilde: Prisvinner Håkon RB med Reidun Nygaard fra Berg Sparebank (Foto. Atle Wester Larsen, HA)

 

 

Håkon Raadal Bjørlo ble på Halden Idrettsråds årsmøte tildelt Berg Sparebanks trenings- og utviklingsstipend. Prisen var på 10.000 kroner, hvorav 5.000 går til utøveren og den andre halvparten til klubben. Og ikke nok med det: I tillegg ble Olai Gundersens ærespris tildelt UFO, som står for Ung, frisk opplevelse og utgjør Halden Skiklubbs ungdomsgruppe. Vi gratulerer prisvinnerne!

Les mer …
Del