Raul Ferra, our new orienteeringcoach

Raul Ferra, our new orienteeringcoach
Kategori: Klubb

IMG 2807

We can hereby present Halden SK's new o-trainer, Raul Ferra. We have asked him some questions and you now have the opportunity to get to know Raul. Raul is coming to Halden in connection with Kick-off later this month, and he will move here later in the spring of 2020.

Les mer …
Del

Smålandskavlen

Smålandskavlen
Kategori: Klubb

Smålandskavlen ble i år arrangert i Åseda. Halden deltok med ungdommer i D/H -16, et mikslag av Halden- og Alvesta--o-løpere i DH12 og et herrelag.

Jentelaget med Sigrid, Ingrid (fra Trøsken), Inger-Anne og Julie (fra Moss) ble nr. 9, guttelaget med Herman, Peder, Martin, Jonathan og Sigurd ble nr.7, mikslaget i DH12 med Ville og Minna vant og herrelaget med Emil, Fredrik, Joacim, Niels Christian og Elias ble nr. 6.

Foruten morsomme stafettløyper var turen høydepunktet. 2 minibusser med ungdommer og seniorer byr alltid på underholdning. Fellesovernatting på skolen med tilgang til gymsal og god lagånd sveiset ungdommer og seniorer enda tettere sammen. Vi gleder oss allerede til neste år!

IMG 3046 IMG 3044
IMGP9790
...
Del

Kakefest i alle munner

Kakefest i alle munner
Kategori: Klubb

Kakefesten er ofte årsaken til at flere mennesker samler seg inne på hytta samtidig enn under andre torsdager i året. Også i år var det ingen forskjell.

DSC 2255 2 DSC 2257 2

DSC 2259 2

 

Det var både ledere, ungdommer, mosjonister og eliteutøvere som ble påskjønnet for sterk innsats gjennom høst sesongen. Både VM, NM, KM og stafetter samt sterke junior resultater ble det fokusert på.

DSC 2264 2 DSC 2268 2
Junior-buketten

...
Del

Blodslitet 2019

Kategori: Klubb

Blodslitet er kjent i norsk orientering som et løp full av tradisjoner, og er et flaggskip innen idretten. I år var intet unntak da det ble arrangert i Trondalen på kartet «Sprinkelet». Som vanlig var startmetoden fellesstart. Halden SK stilte som vanlig med mange løpere. Blodslitet er som navnet tilsier et ordentlig slit, og for mange er det å fullføre et mål, og det er også en sterk prestasjon. Terrenget er relativt variert med mye fin skog og fine stier, men også noe tettere skog og større kolle partier med flere steinete partier. HSK fikk med seg som vanlig flere gode plasseringer: Bodil Helgerud, Emil Wingstedt og Vendula Haldin tok hver sin seier i henholdsvis klassene D35, H40 og Damer Åpen B. Ida Marie Næss Bjørgul ble nummer 2 i D21E, Minna Sofie Wingstedt ble nummer 2 i D11-12 og Ellen Kathrine Svendsby ble nummer 2 i D45. Jim Olaussen ble nummer 3 i H55, og Mats Haldin ble nummer 3 i H40. Videre ble det flere flotte topp ti plasseringer, Heidi Stokseth ble nummer 4 i

...
Del

Kakefest 24.Oktober på Høiås

Kakefest 24.Oktober på Høiås
Kategori: Klubb

Kommende torsdag, 24.Oktober, blir det kakefest på Høiås!

Med flotte prestasjoner under årets sesong så har klubben mye å feire. Store og små, unge og gamle, bredde og elite - alle er velkomne - på Høiås er det plass til alle.

Vi håper at mange har anledning til å pynte bordet med kake eller fruktfat. Du kan

...
Del

25manna 2019

25manna 2019
Kategori: Klubb

25manna ble i år arrangert sør i Stockholm, rundt Haninge. Terrenget var typisk Stockholm-terreng med mange stier og detaljrike kollepartier, og som oftest veldig raskt. Halden SK stilte i år med to sterke lag, selv med en haug av forfall, og at vi manglet noen av våre beste løpere som var på treningssamlinger mot vm i Danmark i 2020. Vi hadde selvfølgelig mål om å prege stafetten, selv om kanskje de helt fantastiske plasseringene ville bli vanskelige med så mange klubber med gode lag! Startskuddet gikk av klokken 9, og stafetten var i gang. Selv med en litt start hvor 1. laget havnet noe bakpå løp de neste etappene veldig bra og vi var oppe på 10. plass etter 3 etapper (3. etappen var parallell-etappe med 4 løpere). Dessverre var vi veldig uheldig på 4. etappen med en stygg skade på en av løperne. Dette er sånt som skjer, og denne gangen ble utfallet ganske avgjørende for oss. Vi tapte masse tid til teten og var ute av krigen om de virkelig gode plasseringene. 1. laget løpe

...
Del

Salgskveld på Høiås 10.Oktober

Kategori: Klubb

Torsdag 10.Oktober kl.18-21 kommer Jon Pedersen fra Nordli Sport med sko (orienteringssko, joggesko med og uten pigger), hodelykter, kompass og småvarer til Høiås.

Nordli Sport er klubbens utstyrsleverandør og vil tilby ekstra gode priser til klubbens medlemmer.

Trenger du nye orienteringssko eller joggesko så har Jon med seg de nyeste modellene av VJ og supertibud på fjorårets modeller.

Det vil være mulig å kjøpe Swenor hodelykt til gode klubbpriser. Les mer om lyktene her: http://lightning.swenor.com

Hvis du lurer mer på vedr. priser eller størrelser, ta direkte kontakt med Jon: 93 45 19 17

Er du sikkert på størrelse kan du bestille varene i forkant hos Jon, som tar de med til Høiås denne dagen.

Del