Haldenmesterskapet 2017

Haldenmesterskapet 2017
Kategori: Klubb

Det inviteres herved til Haldenmesterskapet ved Store Erte tirsdag 22.august på det nye kartet over Furumokasene. Løpet er åpent for ALLE som vil delta.

Samlingsplassen er nordøst for Rv21, mens parkeringsplassen er syd for Rv21 langs en skogsvei, se her.

Innbydelse og påmelding finner du her og påmeldingsfrist er mandag 21.august kl 23:59. Evt etteranmelding kan gjøres på samlingsplass tirsdag 22.august mellom 17:30 og 18:00.

Tradisjonen tro blir det 3 løyper med 500 meter, 1000 meter og 1500 meter.

Klasser i Haldenmesterskapet er D/H-12, D/H-14, D/H-16, D/H17-, D/H50- og D/H70-.

For D/H-12 og H/H70- teller bare 2 løyper (500 m og 1000 m).

Det finnes også en egen Nybegynnerløype med N/C-nivå. Det et mulighet for nybegynnere å prøve seg på noen av de andre løypene etterpå.

Gjennomføring:

Kart deles ut på

...
Del

O-Ringen i Värmland

O-Ringen i Värmland
Kategori: Klubb

IMGP8895

Hvert år arrangeres O-Ringen (5 løp på 6 dager) i Sverige og samler over 10.000 orienterare (fra nybegynner til veteraner i 90-års alder) fra mange land. Halden SK forsøker hvert år å samle mange fra klubben til å dra tilsammen til O-Ringen. I år stillte vi med ca. 70 løpere, med vår ferske verdensmester Magne Dæhli i spissen. Været viste seg fra sin beste side, og arrangementet var, som vanlig, strøkent! Takk til arrangørene!

Nesten halvparten av løperne bodde tilsammen på campingen, et MÅ for en ekte HSK-ere... Her samles vi til mye hygge, lek og sosialt samvær med fersk brygget kaffe.

IMGP8793
IMG 2875

...
Del

Sommerferie for HSK-ere?

Sommerferie for HSK-ere?
Kategori: Klubb

IMGP7868

Sommerferien for en HSK-ere oppleves kanskje ikke som en vanlig sommerferie av andre. Mens noen oppsøker varmere strøk eller slapper av med grilling på verandaen betyr sommerferien for o-løpere ofte starten på eventyret. Når startskuddet for sommerferien går flokker seg HSK-ere i grupper og sprer seg i ulike retninger for å løpe orientering. O-gruppa-lederen kan konstatere at mer enn 10 ulike løp i Norge, Sverige og utlandet ble besøkt av HSK-ere i Juli. Her møtes løpere i alle alder for å få seg en fin treningstur i skogen.

I Norge løp mange HSK-ere sommerløpene i Nord-Østerdalen, Midtnattsolgaloppen i Tromsø og Sørlandsgaloppen i Larvik i tillegg til noen mindre løp spredt over landet.

I Sverige startet sommersesongen for mange HSK-ere med Gränsejakten i Strömstad før noen HSK-ere tok turen til Gotlands-3-dagers eller Morokuliens 2-dagers.

I Finland ble HSK-ere

...
Del

O-Festivalen

O-Festivalen
Kategori: Klubb

IMGP7444

I slutten av juni dro over 50 HSK-ere til Oppdal for å avslutte vårsessongen med O-Festivalen. O-Festivalen er en 3-dagers-konkurranse som samler løperne fra hele landet. Klubben hadde reservert en hel campingplass med hytter, der en stor del av klubbens løperne bodde. Her var det god plass til samtaler med hyttenaboer, morgenkafe på verandaen og lek.

 IMGP7469 IMGP7469
IMGP7469 IMGP7451
 IMGP7469
...
Del

Flere toppplasseringer i finalen til Østfoldsprinten

Flere toppplasseringer i finalen til Østfoldsprinten
Kategori: Klubb

Halden Skiklubb stilte med en fin blanding av unge lovende og erfarne o-løpere til finalen i Østfoldsprinten, som arrangertes i kveld av OK Moss. Jaktstarten gjorde avgjørelsene spennende og noen måtte gi plasseringer tapt mens andre kunne klatre på pallen.

Vi kan gratulere til mange flotte pallplasseringer i tillegg til mange gode prestasjoner i ungdomsklassen:

1.plass: D17 - Iliana, H17- Olav, D13-16 C Sylvia

2.plass: H16 - Tore Herman

3.plass: D11-12 Maren, H11-12 Liam, H16 - Sigurd Saxe

IMGP7407 IMGP7405 IMGP7408
IMGP7411
...
Del

Fornyet samarbeidsavtale med SpareBank1 Østfold-Akershus

Fornyet samarbeidsavtale med SpareBank1 Østfold-Akershus
Kategori: Klubb

C:UsersVidarPicturesHSK20170523_100951.jpg

Klubben har fornyet samarbeidsavtalen med SpareBank1 Østfold-Akershus for 2 nye år. Banken er klubbens hovedsponsor og bidraget fra dem er av stor betydning for vår drift. Det er all grunn til å gi banken honnør for den velvillighet og tillit de viser oss.

Inkludert i avtalen er en bonusordning hvor Eiendomsmegler 1 gir Halden SK kr. 2500,- for hver HSK medlem som legger sitt eiendomssalg til Eiendomsmegler 1. Avtalen forutsetter at Eiendomsmegler 1 informeres om dette i forbindelse med oppdragsinngåelsen.

På bildet ser vi banksjef Tom Willy Prangerød som viser fram den nye samarbeidsavtalen.

Del

17 mai minnestund Hafsrød

Kategori: Klubb

I følge tradisjonen vil det også i år bli avhold minnestund og bekransning ved Hafsrød støtta.

Vi møtes der kl.0800. Grunneieren har gitt tillatelse til at de som har behov for å kjøre inn til støtta, kan gjøre det.

Ved retur til byen har vi som tidligere mulighet til frokost i resturanten ved Busterudgaten eldresenter. De er serveringsklare fra kl.0900. Velkommen til en fin start på nasjonaldagen.

Del

Tur-O sesongen er i gang

Tur-O sesongen er i gang
Kategori: Klubb

Årets sesong for turorientering er i gang! Konvoluttene med kartene for tur-O 2017 er lagt ut for salg. De kan kjøpes hos

Tur O
  • Køhn Libris,
  • Felleskjøpet,
  • Kiwi Risum og
  • hos Halden Turist.

Prisen er 250 kroner for vanlig

...
Del

Takk

Kategori: Klubb

Tusen takk til alle funksjonærer i Norwegian Spring 2017 med Vårstafett og Vårspretten på lørdag og SOLrenningen på søndag. Dere gjorde en fantastisk innsats. Løpene ble arrangert ved det nye sykehuset på Kalnes i Sarpsborg. Dette var en fantastisk ramme med herlig vær, en fin arena og et krevende o-terreng. Vi beklager at enkelte deltagere ble rammet av feil med noen av løypene på lørdag. Evaluering av løpene skal sørge at framtidige arrangement blir enda bedre. Samtidig er vi stolte over en flott avslutning og et feilfritt arrangement søndagen.

Vi ønsker alle velkommen til Norwegian Spring i Halden i 2018!

Espen Svae
Løpsleder Norwegian Spring 2017

Del