Flere toppplasseringer i finalen til Østfoldsprinten

Flere toppplasseringer i finalen til Østfoldsprinten
Kategori: Klubb

Halden Skiklubb stilte med en fin blanding av unge lovende og erfarne o-løpere til finalen i Østfoldsprinten, som arrangertes i kveld av OK Moss. Jaktstarten gjorde avgjørelsene spennende og noen måtte gi plasseringer tapt mens andre kunne klatre på pallen.

Vi kan gratulere til mange flotte pallplasseringer i tillegg til mange gode prestasjoner i ungdomsklassen:

1.plass: D17 - Iliana, H17- Olav, D13-16 C Sylvia

2.plass: H16 - Tore Herman

3.plass: D11-12 Maren, H11-12 Liam, H16 - Sigurd Saxe

IMGP7407 IMGP7405 IMGP7408
IMGP7411
...
Del

Fornyet samarbeidsavtale med SpareBank1 Østfold-Akershus

Fornyet samarbeidsavtale med SpareBank1 Østfold-Akershus
Kategori: Klubb

C:UsersVidarPicturesHSK20170523_100951.jpg

Klubben har fornyet samarbeidsavtalen med SpareBank1 Østfold-Akershus for 2 nye år. Banken er klubbens hovedsponsor og bidraget fra dem er av stor betydning for vår drift. Det er all grunn til å gi banken honnør for den velvillighet og tillit de viser oss.

Inkludert i avtalen er en bonusordning hvor Eiendomsmegler 1 gir Halden SK kr. 2500,- for hver HSK medlem som legger sitt eiendomssalg til Eiendomsmegler 1. Avtalen forutsetter at Eiendomsmegler 1 informeres om dette i forbindelse med oppdragsinngåelsen.

På bildet ser vi banksjef Tom Willy Prangerød som viser fram den nye samarbeidsavtalen.

Del

17 mai minnestund Hafsrød

Kategori: Klubb

I følge tradisjonen vil det også i år bli avhold minnestund og bekransning ved Hafsrød støtta.

Vi møtes der kl.0800. Grunneieren har gitt tillatelse til at de som har behov for å kjøre inn til støtta, kan gjøre det.

Ved retur til byen har vi som tidligere mulighet til frokost i resturanten ved Busterudgaten eldresenter. De er serveringsklare fra kl.0900. Velkommen til en fin start på nasjonaldagen.

Del

Tur-O sesongen er i gang

Tur-O sesongen er i gang
Kategori: Klubb

Årets sesong for turorientering er i gang! Konvoluttene med kartene for tur-O 2017 er lagt ut for salg. De kan kjøpes hos

Tur O
  • Køhn Libris,
  • Felleskjøpet,
  • Kiwi Risum og
  • hos Halden Turist.

Del

Takk

Kategori: Klubb

Tusen takk til alle funksjonærer i Norwegian Spring 2017 med Vårstafett og Vårspretten på lørdag og SOLrenningen på søndag. Dere gjorde en fantastisk innsats. Løpene ble arrangert ved det nye sykehuset på Kalnes i Sarpsborg. Dette var en fantastisk ramme med herlig vær, en fin arena og et krevende o-terreng. Vi beklager at enkelte deltagere ble rammet av feil med noen av løypene på lørdag. Evaluering av løpene skal sørge at framtidige arrangement blir enda bedre. Samtidig er vi stolte over en flott avslutning og et feilfritt arrangement søndagen.

Vi ønsker alle velkommen til Norwegian Spring i Halden i 2018!

Espen Svae
Løpsleder Norwegian Spring 2017

Del

Årsmøte

Kategori: Klubb

Det innkalles herved til årsmøte i Halden Skiklubb onsdag 25 januar 2017 kl.1830 på Høiås. Saksliste iht. klubbens lover. Fullstendig sakliste med saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene på klubbens hjemmeside en uke før årsmøte. Forslag som ønskes behandlet på årsmøte må sendes klubbens leder senest fredag 13. januar 2017.

Del

Revisjon av handlingsdokument for Halden Skiklubb

Kategori: Klubb

Klubbens handlingsdokument for de neste tre år (2017 – 2019) er under revisjon. Et første forslag til nytt dokument er utført av klubbens hovedgrupper og dette forslaget ble godkjent av styret 12.12.2016.

Dokumentet legges nå ut til gjennomsyn av medlemmene for eventuelle kommentarer eller forslag om endringer.  Nye tilførsler eller endringer må selvfølgelig ha flertall bak seg for å bli godkjent.

Avhengig av graden av tilbakemeldinger blir det avholdt et medlemsmøte på Høiås torsdag 19. januar 2017 med gjennomgang og mest mulig ferdigstilling av dokumentet slik at det blir klart til endelig

...
Del