Sport8-serien våren

Sport8-serien våren
Kategori: UFO

Med gårdagens løp i Varteig er vårsessongen for Sport8-serien avsluttet. Men ikke fortvil! Det venter fortsatt 3 løp til høsten, der vi skal samle viktige poeng i sammenlagt klubbkonkurranse.

IMG 2746

Etter 3 løp leder nå Halden med 59 poeng forran Fredrikstad. Men mye kan skje under høsten og en knapp ledelse kan rask spises opp av de klubber som jager oss. Ved siden av klubbkonkurransen rangeres også for leder-, spurt- og klatretrøye.

Til høsten kan følgende løpere starte neste Sport8-løp med disse trøyene:

Ledertrøye:

D13-14: Marie Backstrøm

Spurttrøye:

D11-12: Inger Anne Braarud (delt med Ingrid Pedersen Holmskau)

D13-14: Emma Helene Olsen

D15-16: Synne Marie Jenssen

H15-16: Tore Herman Kirkebøen

D13-20C: Sylvia Dannevig

Klatretrøye:

H11-12: Liam Wingstedt

Etter hvert løp beregnes ny rangering

...
Del

Vått-rått-vilt pinsehelg for UFO

Vått-rått-vilt pinsehelg for UFO
Kategori: UFO

En fin gruppe UFO-familier dro i pinsen av gårde for å delta i pinseløpene i Hamar. I år arrangertes NM-sprint samtidig slik at første løp på lørdag ble et sprint-løp i gatene i Hamar.

 

Med en flott lekeplass i nærheten av arenaen kunne vi både leke og heja på de litt større HSK-ere, som kjempet om fine plasseringer i junior- og eliteklassen.

Etter en lang dag ute var det godt å komme seg inn til å spise. Vi hadde reservert et langbord på Pizzanini i byen der alle fant noe å bli mett

...
Del

SKREKK OG GRU for en opplevelse!

SKREKK OG GRU for en opplevelse!
Kategori: UFO

Det var mørkt, kaldt og nesten snø i lufta, denne novemberfredagen. Historien som UFO-barna fikk høre før start, var et det hadde skjedd en skummel hendelse ved Ulvåstoppen for noen år siden som de måtte undersøke nærmere..

Les mer …
Del

Oppstart for UFO-gruppe 1.-3. klasse på Høiås torsdag kl. 18!

Oppstart for UFO-gruppe 1.-3. klasse på Høiås torsdag kl. 18!
Kategori: UFO

oppstart 2

Ungdomsgruppa til Halden Skiklubb kalles UFO og står for Ung Frisk Opplevelse. Torsdag 8. september kl. 18 er det oppstart igjen etter sommeren for den yngste UFO-gruppa (1.–3. klasse). For denne gruppa er det mest utelek i området rundt Høiåshytta som gjelder. Ha på utetøy og klær som passer for været. De andre gruppene (9-11 år og 12-15 år) har allerede kommet i gang etter sommerferien.

Les mer …
Del

Spennende HSK-dueller i klubb KM-stafett

Spennende HSK-dueller i klubb KM-stafett
Kategori: UFO

wingstedt klubbkm forminsket

Søndag gikk årets klubb KM stafett av stabelen i Varteig. Denne stafetten har 3 etapper, og regelen er at hvert lag skal ha med løpere av begge kjønn og minst en ungdom under 16 år. Halden SK stilte med totalt 9 av de 27 lagene som var påmeldt, og det skulle vise seg å bli svært jevnt mellom tre HSK-lag på siste etappe.

Les mer …
Del