Høiås Trimtex Night Cup i vinterdrakt

NC-1Kveldens night cup samlet et meget sterkt felt, både i herre- og dameklassen. Med både besøk fra det svenske jr og sr landslaget i Halden og HOT samling i Halden, var det skarpskodde løpere som stilte til start i ca 5 minus og bitende vind.

Litt snø ligger i terrenget, uten at det bød på nevneverdige problemer. Løypelegger Tore Sandvik hadde lagt krevende og gode løyper, og gaflingene ga en viss spredning. Og det ble jo litt bomming også bl.a. i dameklassen, noe vi kunne følge via GPS-trackingen på samlingsplass. Uoffesielt er Emil Svensk den raskeste i herreklassen foran navnebror Emil Wingstedt, mens Mari Fasting var raskest i dameklassen foran Alva Olsson. På trackingen så vi at Mari gikk på en bom, men fikk manøvrert opp i feltet igjen og vant spurten for en rekke løpere. Resultater kommer senere i kveld når Cup general nordbrøden er på plass på hotellet og får samlet trådene.

Og i morgen fortsetter HOT samlingen med morgenøkt, foredrag av Helen Palmer og innendørsorientering på Porsnes. På kvelden blir det lugnt med buffet på Thon hotellet.

Komplett HOT program her

 

NC-2

Fra starten i herreklassen

NC-3

Mari Fasting stempler inn først i vinterkulda

nc-4

Emil Svensk først inn i herreklassen

nc-5

Her en kar som fikk skrapa opp skinka litt, men erfarne legehender fastslo at dette var harmløst.

nc-6

Bålsjefen var på plass med saft og bål, mens Fiskum nyter godene.

 

 


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook