Pressemelding Norwegian Spring no 1

NSJ-1Norwegian Spring går av stabelen helga 25-27 april i Halden. Med størsteparten av norgeseliten på plass og med status som både Norges Cup / World Ranking Event, vil oppmerksomheten være stor i orienteringsmiljøet på dette arrangementet.

Vi har i tillegg til tradisjonell Foot-O som det heter på det internasjonale o-spraket, Trail-O (eller Pre-O på norsk) som er det vi kaller presisjonsorientering. Halden Skiklubbs egen Martin Jullum er en av topputøverne i Norge og han hevder seg også meget godt på den internasjonale arenaen med flere sterke resultater de seneste årene.

 

Programmet er som følger:

Fredag 25.4 - Sprintløp i Halden sentrum - innbydelse her - Start fra kl. 17.00.
Lørdag 26.4 - Vårspretten, mellomdistanse på Mo gård (ca 8 km nordvest for Halden sentrum) - innbydelse her (også stafett for de yngre klassene - Vårstafetten) 
Søndag 27.4 - Solrenningen, langdistanse, også på Mo gård - innbydelse her

Internasjonal invitasjon her

Lørdag og Søndag 26-27.4 - Trail-O (Pre-O) - invitasjon her

For utfyllende informasjon henviser vil til arrangementet hjemmesider på www.norwegianspring.no

Har du lyst til å prøve deg på orientering kan vi absolutt anbefale f.eks et besøk på Mo gård på en av dagene. Det er parkering umiddelbart i tilknytning til stevnesenteret og påmelding på stedet er mulig. I både direkte klasser med forskjellig vanskelighetsnivå og de tradisjonelle nybegynnerklassene for både barn/ungdom og voksne. En liten morsom sak på youtube.com finner du her - start på 0.40 og møte Henrik Elvestad i o-løypa. Og man kan gjøre som Truls og kaste seg ut i o-sportens utfordringer, artikkel her

Arrangementet er et samarbeid mellom Halden Skiklubb og Sarpsborg O-lag.

Vi forventer ca 3000 starter totalt i løpet av helgen og setter Halden på o-kartet denne helgen.

Vi vil fortløpende følge opp med aktuelle medlinger, nyttige informasjoner og interjuer med aktulle løpere i forkant av helga. 

Vi har også opprettet en facebookgruppe hvor vi fortløpende også legger ut informasjon og linker, Gruppen heter presseinformasjon Norwegian Spring og du finner den her - anbefaler spesielt de som er ute etter informasjon om å be om medlemskap her.


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook