Kick-off for 2015 sesongen

Kick-off-4

Lørdag var det Kick-off i tradisjonell ånd for Halden SKs eliteløpere som etter formiddagstreningen var samlet på Strupe Ungdomsskole. 

O-leder Bjørn Axel Gran presenterte sesongplanene med både henholdsvis løp og samlinger, sesongevalueringer, bonusordninger og egenander. Kort sagt - alt man trenger å vite for å selv kunne planlegge sin egen "handlingsplan" frem mot neste sesong. Vendula Haldin fortsatte en en tidligere oppstartet prosess med kognitiv tenkning og med fokus på målsettinger, verdier og endringsdyktighet. Her var det oppgaver og innleveringer som fikk oss til å tenke gjennom hvorfor man gjor som man gjør (eller bør gjøre) samt at vi blir litt oppmerksom på en rød tråd. En rød tråd som gjennomsyrer hele klubbens aktivitet, målsettinger og verdier. Halden SKs verdier er vilje, kunnskap, mot og respekt som bl.a. baserer seg på den anerkjente idrettspsykologen Willy Raillos "Jeg vil, jeg tør og jeg kan".

En annen konklusjon etter årets sesong, er at andelen med løpere bosatt i Halden øker. Noe som er gledelig med tanke på "trøkket" på treninga og treningsoppmøte.

At andelen løpere opp fra juniorsiden er økende, er også svært morsomt og gir fin inspirasjon for de som jobber med intern rekruttering i klubben.

Avslutningsvis var det rom for diskusjoner og innspill som behørig ble notert fra ledelsen sin side.

Kick-off-2

Vendula ønsker endringsdyktighet..... ikke bare endringsvilje

Kick-off-1

Bjaxel ledet sedvanelig presentasjonen for både løpere og støtteapparat.

Antonio

Antonio M Perez har flyttet til Halden og er en talentfull spansk o-løper som ser fram mot å kjenne mer på det nordiske terrenget. Antonio kommer fra Allicante og kunne fortelle at det var ca 2.000 o-løpere i Spania. Selv begynte han for 10 år siden i forbindelse med opplæring på skolen. Noe han syntes virket spennende og så begynnte han å trene. Antonio er i dag 23 år og blir en svært fin tilvekst til Halden SKs treningsmiljø.

 

 

 


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook