Høiås Trimtex Night Cup i bilder

Jan-NC-0Kveldens HTNC var med bra deltagelse og først i mål var nestor Emil Wingstedt. Blant damene var det Ida Marie Næss Bjørgul som var kjappest. Blant ungdommene var Peter Nordbrøden første inne, men ryktene sier stempel på feil 2 post... På bildet UK-sjef i herreavdelingen, Tore Sandvik og ungfole: Håkon Raadal Bjørlo i passiar om kveldens økt.

 Noen stemningsbilder følger. Vi noterer at junior Anders Felde Olaussen holdt unna for Olav L i spurten, at Olav L ikke hadde helt grep på det nye kompasset som kom i posten i dag og at bålgutta holder stimen med godt trekk i dagens bålversjon.

Eldste mann på plass som supporter var i kveld Tor Wøien, mens yngste nattløper var Hedda Raadal Bjørlo som dog måtte se seg slått av sin mor på resultatlisten i kveld. Noen holder seg evigunge, men sover nok godt i natt. Stemningen var god og vi dro kjensel på mang en meritert løper blant de som ble belønnet med litt saft etter målgang.

Det er nå ca 2 mnd til det braker løs og med EM i Portugal i begynnelsen av april er alvoret i gang. Den som vil være med der, må etterhvert begynne å vise en god formkurve og er nok også et utstillingsvindu mot sommerens VM i Italia i juli. Selv har vi fått booket oss inn sentralt rett utenfor Asiago på et lite hotell under VM og ser fram mot sommerens store mål for noen av våre løpere. På klubb-basis er det nå vårt eget Norwegian Spring med Svend Arne Ytterbøl i sjefsstolen og ikke minst TioMila som kommer nærmest. Et Tiomila som i år forøvrig går i Småland og som vil by på litt andre terrengtyper enn vanlig. Vi gleder oss og ser fram mot vårens ankomst og ikke minst noen varmere grader.

Jan-NC-1Jan-NC-2Jan-NC-3Jan-NC-4Jan-NC-5Jan-NC-6Jan-NC-7Jan-NC-8


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook