49 dager til Tiomila

tio2011-6Om nøyaktig 49 dager braker det løs, nærmere bestemt ved Kvärn i Östergötland. Per i dag påmeldt 183 herre, 174 dame og 112 ungdomslag, Parolen til arrangøren er Tufft - Teknisk - Utmånande. Noe som borger for en interessant og spennende stafett.

For Halden sin del har forberedelsene gått som planlagt gjennom sesongen med gode treninger og samlinger. Vi stiller med gode lag, ikke bare i Herre/Dameklassen men også i ungdomsklassen som har en fin stamme løpere også denne sesongen. Tiomila er kanskje det vikstigste samlingspunktet for Halden SK som elite- og breddeklubb. Vi har gjennom mange år satset stenhårdt og vi har brukt mange år for å nå den helt ypperteste teten.

Det blir ofte spekulasjoner i forveien med tanke på laguttak, hvilke klubber må man regne med og hvordan blir taktikken til de forskjellige lagene. Og UK'er rundt omkring legger sine hoder i bløt for å ta ut det beste laget for dagen. Og løpere forbereder seg til spesialoppgaver ukesvis i forveien.10MILA_main_header_sve

Tiomila får også god oppmerksomhet i de lokale media og våre sponsorer følger aktivt med. Synlighet i media, samt vise profesjonalitet i alle ledd er viktige momenter ovenfør våre samarbeidspartnere og sponsorer.

I Tiomila er det et spesielt sterkt samarbeid med Kynningsrudgruppen som er en av våre største sponsorer gjennom mange år.

Halden herrelag har nå uavbrutt siden 1992 vært blant de 10 beste når sluttstrek er satt. 3.de plassen i Sorunda var innledningen til en utrolig sammenhengende resultatsuite.

StengolenVi har god tro på en fremskutt plassering også dette året og håper på at våre løpere holder seg friske og skadefrie i oppkjøringsfasen.

På vår web blir det nå fortløpende fokus på TIO og vi tar litt pulsen på klubben de siste ukene, før vi står på startstreken lørdag 5. mai.