Gode sprintresultater i Tasmania

Olav Lundanes tok en flott 5 plass, mens Magne Dæhli og Elena Roos tok hver sin 7 plass på dagens WC sprint

For alle våre løpere er dette svært positive resultater som viser at løpsfart er bra og det tekniske sitter brukbart i makstempo. At Olav har levert gode sprintresultater ved tidligere anledninger har vi jo registrert, men det er ikke alltid at sprint har fått like stor oppmerksomhet. Olav har verdenscupen i baktankene dette året og vil utvilsomt måtte kjempe med dagens vinner Mattias Kyburz som ikke overraskende vant overlegent.

I dameklassen var det Tove Aleksandersson som vant med 1 minutt og 2 sekunder, det er utklassing på sprntdistansen. Og det midt i ski-o sesongen hvor Tove også er svært aktiv. Elena Roos ble nr 7 og har nå mulighet til å etablere seg på det sterke sveitsiske sprintlaget.

Mari Fasting har nok ikke helt kommet opp i maks fart ennå og det satt litt dårlig på dagens finale. Med en 20 plass var det et godt stykke opp til teten. Det samme med Sabine Hauswirth på 17 plass.

Resultater finner du her og om arrangementet her.