Pinseløpene på Kongsberg

Det ble akkurat den flotte klubbturen som vi hadde håpet på. Til og med regnværet ventet til de siste av oss var kommet i mål mandag ettermiddag. Bilde 1(forsiden): Alexander Skaug Ytterbøl koser seg på samlingsplasen

Bilde_1_Pinse_2010

Vi var nesten 60 barn og voksne fra Halden SK som var med. Felles middag begge dager i gangavstand fra Vandrerhjemmet der vi bodde. Barna som hadde tatt ut alt under løpene, viste seg å ha krefter igjen til både fotball og trampoline på kvelden.
Søndag ettermiddag var vi i Sølvgruvene og tok gruvetog mer enn 2 km inn i fjellet for omvisning. Kaldt, litt skummelt, men framfor alt en flott opplevelse for store og små skiklubbløpere.
Resultatmessig så er det noen nye navn i toppen av listene; På det spreke mamma-laget i D17 C ble beste plassering hver av dagene 2.,3. og 3. plass på hhv. Margunn Birkeland, Randi Aune og Eli Drøivoldsmo. Astrid Bjørgul vant D13-16 C på søndagen. Ellers viste Mattias Karlsson i H21 og Kjetil Bjørlo i H40 gode takter med to seiere hver. 

Tusen takk til turoperatørene Kjetil og Hanne. Når kan vi melde oss på oss på neste års tur ?

Bilde 6: D17C -klassen med flest skiklubbløpere- 8 løpere, mange av dem i sitt første ordentlige o-løp Bilde 5: Gry Granstedt i oppløpet Bilde 4: Tobias Thowsen i H13-14 i velkjent spurt Bilde 3: Aksel Torgersen forsvarte skiklubbens ære i småtrollklassen alle dagene Bilde 2: Synne, Nora, Johanne og Karoline - på omvisning langt inni Sølvgruvene Bilde 7: Astrid, Ingvild, Gina, Karoline og Nina utenfor Sølvgruvene

 Bilde_6_Pinse_2010Bilde_5_Pinse_2010Bilde_4_Pinse_2010Bilde_3_Pinse_2010Bilde_2_Pinse_2010Bilde_7_Pinse_2010