Jentene løp bra i Spring Cup

Active Image3. plass i Spring CupHer kommer en liten forsinket rapport fra årets Spring Cup som i år ble arrangert rett syd-vest for Roskilde. Østfold O-krets hadde satt opp en buss og en relativ stor kontigent var med fra HSK. I tillegg hadde damegjengen i HSK en svipptur ned på stafetten for å få litt konkurransetrening samt sosial samling. Undertegnede var kun med på stafetten som lagleder og fikk tatt noen bilder herfra som fanger opp stemningen. Best plassering av våre denne gang ble jentelaget i D-18 som bestod av Fredrikke Nohr Moth, Martine Andersen og Ane Sofie Næss Bjørgul. De kom på en fin 3.plass.

Active ImageKajsa ved runding på 3.etappeEllers fikk våre dameløpere en fin gjennomkjøring og føling med stafett"trøkk". De kom på en fin 8 plass med bl.a. 2 juniorer på laget hvorav 1 (Julie) som debutant i damestafett sammenheng. Vi valgte å la 2. og 3. laget kjøre 1. og 2. etappe slik at alle løperne fikk like etapper og "trøkk" fra omgivelsene. Julie Andersen fikk jobben som startkvinne og klarte det meget bra i den relativt sterke konkurransen. På annen etappe løp Ida Marie Næss Bjørgul og med dagens 4. beste etappetid på 2. etappe fikk vi et jafs oppover på listene. Kajsa Nilsson fikk dagens neste beste etappetid og viste at formen er inntakt fra ifjor. På 2. og 3. laget fikk Jitka Krämer, Hanna Nordbrøden, Stine Marie N Kildebo og Emeline Mjølnerød et fint stafett"kick" foran sesongen. Øvrige resultater og spesielt individuelt henvises til nedenfor link fra arrangøren.

Active ImageMartin og MatsFor Østfold O-Krets sin del tror vi denne turen er en viktig happening, både sosialt og treningsmessig. Og for andre som reiser nedover er det hyggelig å komme i stemning, treffe folk og kjenne litt på varmen (som vi fikk i år).

Flere resultater finner du her